Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στους ”16” η απίθανη Μαρία Σάκκαρη! (Video)

Συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της η Μαρία Σάκκαρη η οποία ξεπέρασε το εμπόδιο της Veronika Kudermetova με 2-0 (6-4 , 6-1 σετ) και προκρίθηκε στις 16 καλύτερες του Australian Open.

Σε κάθε αγώνα εμφανίζεται όλο και πιο βελτιωμένη η Ελληνίδα κορυφαία τενίστρια η οποία σε μόλις 1 ώρα και 24 λεπτά κατάφερε και ”υπέταξε” το no.32 του κόσμου με μία εξαιρετική παρουσία κυρίως στο 2ο σετ.

Στο 1ο σκέλος του αγώνα η Μαρία βρέθηκε πίσω με break και με το σκορ εις βάρος της στο 1-3 μάλιστα , το ξεκίνημα δεν ήταν σε καμία περίπτωση ευοίωνο. Παρόλα αυτά όμως αντεπιτέθηκε και ”γύρισε” το ματς σε 6-4 κλείνοντας το σετ.

Έχοντας βρει τον ρυθμό της και αναγκάζοντας την αντίπαλο της σε πάρα πολλά λάθη (32 αβίαστα) το 2ο σετ ήταν εύκολη υπόθεση για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια η οποία έχασε μόλις ένα game. Η Μαρία έχει ολοκληρώσει 3 αγώνες στο πρώτο grand slam της χρονιάς χωρίς να έχει απολέσει ούτε ένα σετ!

Στους ”16” θα βρεθεί αντιμέτωπη με το no.21 της κατάταξης , την Αμερικανή Jessica Pegula. Αύριο στις 05:00 ο Στέφανος Τσιτσιπάς αγωνίζεται έναντι στον Benoit Paire για να κλειδώσει το ίδιο εισιτήριο.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε τα highlights της αναμέτρησης:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ