Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ανώτερος ο Λεβαδειακός επέστρεψε στις νίκες

Στο παιχνίδι που διεξήχθη στο ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας “Απόστολος Νικολαΐδης” το απόγευμα της Κυριακής για την 15η αγωνιστική του Β’ (νότιου) ομίλου της “Super League 2” ανάμεσα στον Παναθηναϊκό Β’ και τον Λεβαδειακό, οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν ανώτεροι και επικράτησαν με το ευρύ σκορ 1-3, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα και σχεδόν σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, εξαιρώντας μόνο το τελευταίο15λεπτο όπου οι γηπεδούχοι μείωσαν το σκορ και αύξησαν την πίεση τους βάζοντας δύσκολα στον αντίπαλο τους δίνοντας και πάλι ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Ο Λεβαδειακός μπέικε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση ανοίγοντας το σκορ πολύ γρήγορα μόλις στο 6′ στην πρώτη τελική του φάση. Κερδισμένο φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή του Παναθηναϊκού Β’, αναλαμβάνει να το εκτελέσει ο Νίλι από πλευράς Βοιωτών, ο οποίος με όμορφη κομπίνα πασάρει έξυπνα στον αμαρκάριστο Παναγιώτου και αυτός με δυνατό αριστερό σουτ στέλνει την μπάλα στο δοκάρι του Χριστογεώργου ο οποίος στάθηκε ατυχώς καθώς η μπάλα χτύπησε στο πίσω μέρος της κεφαλής του και κατέληξε στα δίχτυα της ομαδας του για το 0-1.

3 λεπτά αργότερα ο Λεβαδειακός πετυχαίνει και δεύτερο γκολ, αυτήν την φορά με τον επιθετικό του Νέστορα Μυτίδη, δείχνοντας πως έχει καθαρίσει από πολύ νωρίς την υπόθεση νίκη για την ομάδα του στο παιχνίδι.Ο Συμελίδης μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, έκανε την πάσα στον Μυτίδη στο ημικύκλιο της περιοχής και αυτός με τέλειο πλασέ με το δεξί, έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Χριστογεώργου ο οποίος αιφνιδιάστηκε και έμεινε όρθιος και 0-2.

Στο 19’ κερδισμένο φάουλ και πάλι από πλευράς φιλοξενούμενων,ο Βρακάς εκτελεί και βρίσκει τον προωθημένο Παναγιώτη Λιάγκα μέσα στην μεγάλη περιοχή στο δεύτερο δοκάρι, έκανε το πλασέ αυτός με το δεξί, η μπάλα μόλις άουτ, ελάχιστα δίπλα από την εστία.

Τεράστια ευκαιρία στο 25′ της αναμέτρησης ξανά για τους Βοιωτους φτάνοντας κοντά στο 3-0.Ο Τσάπρας έκανε και τις τρίπλες από την δεξιά πλευρά, κινήθηκε προς το σημείο του πέναλτι μέσα στην μεγάλη περιοχή, έκανε και το σουτ με το αριστερό, η μπάλα πήγαινε στην αριστερή γωνία, ο Χριστογεώργος απέκρουσε με το αριστερό πόδι πολύ δύσκολα και έσωσε την ομάδα του.

Χωρίς καμιά απειλή από πλευράς Παναθηναϊκού Β’ ως τώρα στην αναμέτρηση, έχοντας περάσει στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, ενώ αντίθετα ο Λεβαδειακος πιέζει και φθάνει κοντά σε ένα τρίτο τέρμα με απίστευτη χαμένη διπλή ευκαιρία. Στο 52’ αντεπίθεση από τον Χάμοντ που κινήθηκε πάνω στον άξονα, έδωσε αριστερά στον Βρακά, αυτός μπήκε στην περιοχή από πλάγια, έκανε και το σουτ με το αριστερό, ο Χριστογεώργος απέκρουσε με το αριστερό πόδι, η μπάλα έμεινε μέσα στην περιοχή και πήγε στον Χάμοντ ο οποίος είχε ακολουθήσει την φάση, αλλά αυτός από πάρα πολύ κοντά έκανε πολύ κακό πλασέ και η μπάλα πέρασε πάνω από το τέρμα.

Έχοντας μπει στο 82’ του ματς, έπειτα από ωραία προσπάθεια των γηπεδούχων έρχεται η πρώτη καλή στιγμή και τελική προσπάθεια προς την εστία. Η μπάλα μέσα στην περιοχή του Λεβαδειακού, ο Τσιριγώτης έκανε το δυνατό σουτ, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και απομάκρυναν οι αμυντικοί. Στο αμέσως επόμενο λεπτό Γκολ για τον Παναθηναϊκό Β’,με τον Σαρδέλη. Ατομική προσπάθεια του Σαρδέλη μέσα στην περιοχή του Λεβαδειακού και αριστερά, το πρώτο σουτ με το αριστερό μπλοκαρίστηκε, το δεύτερο, με το δεξί, από δύσκολη θέση κατέληξε στα δίχτυα και 2-1 βάζοντας φωτια στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Δεν κράτησε για πολύ η χαρά των γηπεδούχων καθώς στο 88’ ήρθε το τρίτο γκολ για τον Λεβαδειακό κλειδώνοντας οριστικά το διπλό στην Λεωφόρο. Φάουλ για τον Λεβαδειακό αρκετά μέτρα από την περιοχή και δεξιά. Η εκτέλεση έφερε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι όπου ο Τζημόπουλος σηκώθηκε ψηλότερα από όλους και με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία για το 1-3.

Ο Λεβαδειακος με την νίκη αυτή επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από τρία συνεχόμενα ανεπιτυχή, φθάνοντας έτσι τους 28 βαθμούς στο πρωτάθλημα παραμένοντας στην κορυφή του βαθμολογικοί πινάκα μαζί με την ΑΕΚ Β’.

 

ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ