Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δύσκολη δοκιμασία για ΠΑΟΚ στον Βόλο

Στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League 1 ο ΝΠΣ Βόλος υποδέχεται σήμερα το απόγευμα (17:15, Cosmote Sport 1) στο Πανθεσσαλικό τον ΠΑΟΚ, σε ένα ενδιαφέρον όπως αναμένεται παιχνίδι.

 

O «Δικέφαλος» προέρχεται από ένα σερί 5 συνεχόμενων νικών στο πρωτάθλημα και θα επιδιώξει να το διευρύνει για να διατηρηθεί στη 2η θέση της βαθμολογίας και να διατηρήσει τις όποιες πιθανότητές του για τον φετινό τίτλο. Η εικόνα της ομάδας δεν είναι αντίστοιχη με τα αποτελέσματά της αλλά όπως λέει και ένα ρητό «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» και σκοπός πάντα είναι η νίκη ακόμα και αν αυτή δε συνοδεύεται με καλή εμφάνιση.

Οι «ασπρόμαυροι» είδαν τις τελευταίες 10 μέρες να έρχεται ένας νέος παίκτης, ο Ισπανός Ζόαν Σάστρε, και να φεύγει με λίγο ξαφνικό τρόπο άλλος ένας, ο Κάρολ Σφιντέρσκι, ενώ αναμένεται ακόμη και εντός της ημέρας να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτηση και του Φελίπε Σοάρες με τον οποίο έχει επέλθει πλήρης συμφωνία.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την παρακάτω 20μελή αποστολή για τον σημερινό αγώνα, στην οποία συμπεριέλαβε και τον Σάστρε: Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Λύρατζης , Σάστρε, Ίνγκασον , Μιχάι , Κρέσπο , Μιχαηλίδης , Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ , Εσίτι , Τσιγγάρας , Κούρτιτς , Ντόουγκλας , Μπίσεσβαρ , Μιτρίτσα , Ζαμπά , Α.Ζίβκοβιτς , Άκπομ , Τσόλακ .

Απόντες για άλλο ένα παιχνίδι θα είναι οι τραυματίες Νέλσον Ολιβέιρα και Ομάρ Ελ Καντουρί, οι οποίοι συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, οι Μουργκ, Βαρέλα και Τέιλορ για λόγους τακτικής αλλά και ο Στέφαν Σβαμπ που είναι τιμωρημένος.

Από την άλλη για τον γηπεδούχο ΝΠΣ Βόλο δεν υπολογίζονται οι Κότνικ και Άλχο που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και ο Σωτήρης Νίνης, ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Ρινέρ.

Η 18μελής αποστολή αποτελείται από τους: Κλέιμαν, Παπαδόπουλος, Πουρίτα, Γκιουλέν, Ρομέρο, Ρινέρ, Φερράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Σοάρες, Φερνάντες, Μπαρτόλο, Ορόζ, Ρεγκατίν, Σιέλης, Τερεζίου, Ροσέρο, Φαν Βέερτ.

Η ομάδα της Μαγνησίας βρίσκεται στην 10η θέση με 21 βαθμούς και αναζητά το θετικό αποτέλεσμα αν δε θέλει να μπλέξει σε περιπέτειες στη συνέχεια.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε από την ΚΕΔ ο Παπαπέτρου με βοηθούς τους Σαμοίλη και Νιδριώτη, ενώ στο VAR θα είναι ο Κουμπαράκης.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ