Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Άρης: Πατάει Θεσσαλονίκη απόψε το βράδυ (22:15) ο Σεΐχ Ντουκουρέ (video)

Ο Σεΐχ Ντουκουρέ όπως όλα δείχνουν, θα είναι η δεύτερη μεταγραφή του Άρη για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο μετά και την προσθήκη του Λουίς Πάλμα. Οι «κιτρινόμαυροι» τα βρήκαν σε όλα με την Ισπανική Λεγανές και έτσι ο 29χρονος Ιβοριανός αμυντικός μέσος φτάσει απόψε (22:15) στη Θεσσαλονίκη.


 

Ο Ντουκουρέ θα έρθει συνοδευόμενος από τον ατζέντη του Φρανσουά Αμπντού Σααντί για τις τελευταίες λεπτομέρειες όσον αφορά το συμβόλαιο που θα υπογράψει. Αύριο θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια αν πάνε όλα καλά θα υπογράψει και το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα του Άρη.

Το συμβόλαιο του 29χρονου Ιβοριανού με την Λεγανές λήγει το ερχόμενο Καλοκαίρι, αλλά η ισπανική ομάδα δεν αξιώνει κάποιο ποσό από τον Άρη. Επίσης, να αναφέρουμε πως το “οκ” το έδωσε και ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη και νυν προπονητής της Λεγανές ο Μεχντί Ναφτί όπου δεν υπολόγιζε στα πλάνα του τον Ντουκουρέ.

Ο Σεϊχ Ντουκουρέ είναι διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού όπου μετρά 21 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ με τη φανέλα της Λεγανές τη φετινή χρονιά στη Β’ κατηγορία της Ισπανίας μέτρησε 17 συμμετοχές με 1 γκολ.
Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Λοριάν, Επινάλ, Μετς, Λεβάντε και Ουέσκα. 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ