Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Νέο απρόοπτο στον ΠΑΟΚ!

Με ένα σημαντικό πρόβλημα ολοκληρώθηκε η σημερινή απογευματινή προπόνηση της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, αφού λίγο πριν το τέλος της ο Ζερμέιν Λοβ αποχώρησε με πρόβλημα στο πόδι.

 

Η φετινή κακοδαιμονία που ακολουθεί τον ΠΑΟΚ από την προετοιμασία της σεζόν δε λέει να σταματήσει! Τελευταίο «θύμα» της μακράς σειράς τραυματιών ο Ζερμέιν Λοβ ο οποίος χτύπησε πριν από λίγο κατά τη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης και η συμμετοχή του στον κυριακάτικο αγώνα στην Αθήνα απέναντι στο Λαύριο είναι εξαιρετικά αμφίβολη! Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο αρχηγός του «Δικεφάλου» είναι στην ποδοκνημική του δεξιού του ποδιού και πλέον ο Αμερικανός γκαρντ ξεκίνησε ήδη θεραπεία όπως ενημερώνει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Αντίθετα το νέο απόκτημα των «ασπρόμαυρων» Phil Greene αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή το μεσημέρι (30/1) και την επόμενη μέρα θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα και θα μπει στο πρόγραμμα των προπονήσεων. Το ντεμπούτο του κατά πάσα πιθανότητα θα πραγματοποιηθεί το μεθεπόμενο Σάββατο (5/2) στον μεγάλο προημιτελικό του κυπέλλου στην Πάτρα απέναντι στον Προμηθέα.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ