Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δόξα Ασσήρου και Λάζαρος Τριανταφυλλίδης έδωσαν και επίσημα τα χέρια

Εδώ και περίπου 3 εβδομάδες ο 25χρονος τερματοφύλακας Λάζαρος τριανταφυλλίδης προπονείται με τα «ασπρόμαυρα» της Δόξας Ασσήρου και δεν άργησε να έρθει η συμφωνία για την επιστροφή του στην Άσσηρο.


 

Ο Τριανταφυλλίδης έχει περάσει με επιτυχία και στο παρελθόν από τη Δόξα Ασσήρου, ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν για λογαριασμό του Άρη Καβαλαρίου. Στην Άσσηρο έχει κάνει καλές χρονιές στο παρελθόν, έχει κάνει πολλές φιλίες, ενώ η επιλογή που έκανε να συνεχίσει στην Δόξα έχει να κάνει και με τον προπονητή της ομάδας τον κ. Παγώνη Γιάννη με τον οποίο διατηρεί και άριστες σχέσεις από την συνεργασία που είχαν στον Εθνικό Σοχού.

Επίσης, να αναφέρουμε πως η Άσσηρος έχει συμφωνήσει και με έναν επιθετικό για την ενίσχυση του ρόστερ της, ο οποίος προπονείται ήδη με τους «ασπρόμαυρους» και θα ανακοινωθεί τις προσεχές ημέρες. Ένας επιθετικός με πολύ καλό βιογραφικό όπου αναμένεται να βοηθήσει αρκετά την προσπάθεια της Δόξας για την άνοδο στην Α1 κατηγορία.

Μετά από 3 εβδομάδες που υπήρχε διακοπή του Πρωταθλήματος στην Ε.Π.Σ.Μ, η Δόξα Ασσήρου ξεκινάει και πάλι τις υποχρεώσεις της. Αύριο Κυριακή(15:30) η ομάδα αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Μακεδονικό Αγίου Βασιλείου στο δημοτικό γήπεδο Αγίου Βασιλείου με στόχο το αήττητο του πρωταθλήματος και τους 3 βαθμούς. 

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ