Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Οριστικό: Στην Πόρτο ο Ρούμπεν Σεμέδο

Οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων για τον δανεισμό του Πορτογάλου στόπερ στους «Δράκους» με αρκετά υψηλή ρήτρα αγοράς των δικαιωμάτων του από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μετά από διαπραγματεύσεις αρκετών ημερών Ολυμπιακός και Πόρτο φέρονται να ήρθαν σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Ρούμπεν Σεμέδο. Οι πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι τα δύο κλαμπ βρήκαν τη φόρμουλα προκειμένου να γίνει αυτή η μεταγραφή.

Συγκεκριμένα ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός θα πάει στους “Δράκους” με τη μορφή του δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι και ο Ολυμπιακός θα εισπράξει κάτι λιγότερο από μισό εκατ. ευρώ. Οι πρωταθλητές Ελλάδας συμφώνησαν με την Πόρτο να μπει οψιόν αγοράς ύψους 7 εκατ. ευρώ. Βέβαια σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά από την Πορτογαλία η οψιόν δεν θα είναι υποχρεωτική.

Έτσι ο Ρούμπεν Σεμέδο που τόσο πολύ έχει απασχολήσει τελευταία τους Πειραιώτες αποτελεί παρελθόν και πετάει για την Πορτογαλία προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην ομάδα του Κονσεϊσάο.

Νωρίτερα, πάντως, στην Ιβηρική υπήρχαν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία σημαντικό ρόλο στη θετική έκβαση της υπόθεσης παίζει η πώληση του Ντίας στη Λίβερπουλ από την οποία θα μπουν στο ταμείο της Πόρτο 60 εκατ. ευρώ.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ