Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΑΕΚ – Βόλος: Μονόδρομος… η επιστροφή στις νίκες στο ΟΑΚΑ

Η ΑΕΚ θέλει να επιστρέψει στις νίκες στην έδρα της και αντιμετωπίζει τον Βόλο, ενόψει της 20ης αγωνιστικής της Super League (Κυριακή 30/1 και ώρα 17:15), με τους φιλοξενούμενους να θέλουν να αποδείξουν πράγματα μετά την «τεσσάρα» κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Μετά το «διπλό» στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, η ΑΕΚ θέλει να πάρει την πρώτη της εντός έδρας νίκη για το 2022, μιας και έχασε κόντρα στον Παναιτωλικό, αλλά και τον ΟΦΗ με το ίδιο σκορ (1-2). Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη πρέπει να δείξει τον χαρακτήρα της και να μην επιτρέψει να έρθει τρίτη συνεχόμενη απώλεια βαθμών μέσα στο ΟΑΚΑ. Από την άλλη πλευρά όμως, το βλέμμα της «Ένωσης» είναι στραμμένο και στο ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, με σκοπό να εκμεταλλευτούν οποιαδήποτε «γκέλα» κάνουν οι δύο πλευρές.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα αγωνιστούν χωρίς τον Βράνιες που παρουσίασε ενόχληση στους προσαγωγούς. Ενώ απόντες θα είναι οι Μάνταλος, Άμραμπατ, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Τσιντώτας, Λάτσι και οι διεθνείς Ανσαριφάρντ και Χατζισαφί. Αξίζει όμως να σημειώσουμε πως στην διάθεση του Ελληνογερμανού προπονητή θα βρίσκονται οι Στάνκοβιτς και Μοχαμάντι.

Η ομάδα του Βόλου στην αντίπερα όχθη, έχει ως στόχο να δείξει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο στο ΟΑΚΑ και να βγάλει αντίδραση μετά την οδυνηρή ήττα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό, με σκορ 0-4. Η διαφορά που έχει αυτή την στιγμή από την εξάδα η ομάδα της Μαγνησίας είναι στους 6 πόντους, ενώ βρίσκεται στην 10η θέση έχοντας 3 πόντους διαφορά από την 11η  θέση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι για τον Βόλο, απόντες θα είναι οι Νίνης, Άλχο, Κότνκι και Κλέιμαν. Αυτόματα σημαίνει πως θα ταξιδέψουν στην Αθήνα με έναν τερματοφύλακα, τον 21χρονο Συμεών Παπαδόπουλο, ενώ αναμένεται να κάνει ντεμπούτο η νέα μεταγραφή Χόρχε Κορέα.

Η αποστολή των φιλοξενούμενων: Παπαδόπουλος, Πουρίτα, Γκιουλέν, Ρομέρο, Ρινέρ, Φεράρι, Λογαράς, Μεταξάς, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Σοάρες, Φερνάντες, Μπαρτόλο, Ορός, Ρεγκατέν, Σιέλης, Κορέα, Τερεζίου, Ροσέρο, Φαν Βέερτ.

Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος Α’ Βοηθός: Τρύφωνας Πετρόπουλος Β’ Βοηθός: Μιχαήλ Παπαδάκης 4ος Διαιτητής: Κωνσταντίνος Τσέτσιλας VAR: Δημήτριος Καραντώνης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ