Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αποκλείστηκε από την Ευρώπη ο Παναθηναϊκός

Με ήττα και αποκλεισμό από την Τενερίφη της Ισπανίας επιστρέφει η Ελληνική ομάδα καθώς έχασε 3-0 σετ στον δεύτερο προημιτελικό του Τσάλεντζ Καπ Γυναικών .

Ο Παναθηναϊκός χρειαζόταν πάση θυσία την νίκη η οποία δεν ήρθε ποτέ και σε συνδυασμό με την ήττα με 2-3 σετ στην Αθήνα το ταξίδι σταμάτησε στην προημιτελική φάση. Τελευταία φορά που τα κορίτσια του Παναθηναϊκού είχαν φτάσει σε προημιτελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης ήταν την σεζόν 2009-10  με προπονητή τον Τάκη Φλώρο κερδίζοντας εκείνη την χρονιά το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδος.

Παραμένει αξιοσημείωτο το γεγονός πως αν και συμμετείχαν άλλες τέσσερις (4) ομάδες από την Ελλάδα (ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ, ΘΕΤΙΣ, Α.Ο ΘΗΡΑΣ) στις φετινές ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ο Παναθηναϊκός ήταν ο μοναδικός σύλλογος που έφτασε μέχρι την προημιτελική φάση .

Διακύμανση αγώνα :1ο σετ (25-21) 2ο σετ (25-23) 3ο σετ (25-19)

Η Ισπανική ομάδα, Τενερίφη θα αντιμετωπίσει στην ημιτελική φάση μία εκ των Μεντκίντα από Ρουμανία ή Ομπρενόβατς από Σερβία. Περισσότερες πιθανότητες να περάσει συγκεντρώνει η Ομπρενόβατς καθώς κέρδισε στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι με 3-1 σετ .

 

 

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ