Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κλείνει η αυλαία των προημιτελικών με μεγάλα ματς στην Ισπανία

Η προημιτελική φάση του κυπέλλου Ισπανίας ξεκίνησε με τα πρώτα εισιτήρια για τα ημιτελικά να τα παίρνουν οι Ράγιο Βαγιεκάνο που επικράτησε της Μαγιόρκα με 1-0 στην έδρα της και η Βαλένθια που επίσης στην έδρα της κατάφερε να κερδίσει την Κάντιθ με 2-1. Ακολουθούν μεγάλα ματς σήμερα με την Ρεάλ Σοσιεδάδ να υποδέχεται την Μπέτις και την Αθλέτικ Μπιλπάο να υποδέχεται την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ στην φάση των 16 ξεπέρασε το εμπόδιο της Ατλέτικο Μαδρίτης με 2-0 και τώρα καλείται να ξεπεράσει και το εμπόδιο της πολύ φορμαρισμένης Ρέαλ Μπέτις που μετράει τρείς σερί νίκές. Η Μπέτις έφτασε στα προημιτελικά κερδίζοντας την Σεβίλλη με 2-1 και τώρα έχει ως στόχο να σπάσει το αρνητικό ρεκόρ που έχει στο Σαν Σεμπαστιάν και να κατφέρει να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 21:00 στο στάδιο Σαν Σεμπαστιάν.

Στο άλλο ζευγάρι της ημέρας Αθλέτικ Μπιλμπάο υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης. Η Μπιλπάο απέκλεισε την Μπαρτσελόνα στην παράταση με σκορ 3-2, ενώ η βασίλισσά τα χρειάστηκε οπού και αυτή στην παράταση έστω και δύσκολα πέρασε το εμπόδιο της Έλτσε. Η Αθλέτικ Μπιλπάο προέρχεται απο νίκη στο πρωτάθλημα αφού κέρδισε εκτός έδρας την Ράγιο Βαγιεκάνο με 0-1 ενώ η Ρεάλ γκέλαρε φέρνοντας 2-2 με την Έλτσε στην έδρα της. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Σαν Μαμές στις 22:30.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ