Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Νότιγχαμ Φόρεστ – Λέστερ 4-1: Υπέταξε και την Λέστερ η εντυπωσιακή Νότιγχαμ, ονειρεύεται τα προημιτελικά

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έκανε ξανά το θαύμα της και νίκησε την κάτοχο του τροπαίου, Λέστερ, με το εμφατικό 4-1 στο “City Ground”, για το FA Cup.

Έναν μήνα μετά την νίκη επί της Άρσεναλ, η Νότιγχαμ Φόρεστ έβαλε τα γυαλιά και στην Λέστερ. Η ομάδα της Championship, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο έχει φτάσει στους 16 του FA Cup, και δεν αποκλείεται να αγωνιστεί και στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο της την Χάντερσφιλντ σε νοκ-άουτ αγώνα, γεγονός που της επιτρέπει να ελπίζει σε μια μακρά πορεία στο Κύπελλο Αγγλίας.

Ο εφιάλτης για την Λέστερ ξεκίνησε στο 23′, όταν ο Ζίνκερναγκελ πλάσαρε τον Γουόρντ και έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Μόλις ένα λεπτό μετά, ύστερα από μια λανθασμένη πάσα του Αμαρτέι, ο Τζόνσον διπλασίασε τα τέρματα για τους κόκκινους. Το ρεσιτάλ συνεχίστηκε με τον Γουόραλ στο 32′, ο οποίος με κεφαλιά βρήκε δίχτυα και έκανε το 3-0. Η Λέστερ μείωσε με τον Ιχεανάτσο και πήγε με αυτοπεποίθηση και σχέδια για ανατροπή στα αποδυτήρια. Τελικά, η ασταμάτητη Νότιγχαμ Φόρεστ διαμόρφωσε το τελικό 4-1 στο 60′ με τον Σπενς, κλειδώνοντας την πρόκριση.

Δεν έλειψαν τα απρόοπτα, καθώς στους πανηγυρισμούς του 2-0, ένας οπαδός της Λέστερ εισέβαλε στο γήπεδο και άρχισε να ρίχνει δυνατές γροθιές στους παίκτες της Νότιγχαμ. Άνδρες της ασφάλειας κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, αλλά το κακό είχε ήδη συμβεί.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ: Σάμπα, Γουόραλ, Κουκ, ΜακΚένα, Σπενς, Γέιτς, Γκάρνερ (88′ Καφού), Λόου, Ζίνκερναγκελ (61′ Κόλμπακ), Τζόνσον (88′ Σίλβα), Ντέιβις (71′ Σάριτζ)

ΛΕΣΤΕΡ: Γουόρντ, Τζάστιν, Αμαρτέι, Σογιουντσού, Τόμας, Εντιντί, Τίλεμανς (65′ Ντούσμπερι-Χολ), Λούκμαν (65′ Περέιρα), Μάντισον, Μπαρνς (46′ Ντάκα), Ιχεανάτσο

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ