Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΟΦΗ-Βόλος : Μπορούσε να δώσει περισσότερα…

O ΟΦΗ φιλοξένησε σήμερα στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» τον Βόλο στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League. Ο ΟΦΗ επικράτησε με 2-1 κόντρα στον Βόλο αντλώντας ελπίδες για την εξάδα.

Ο ΟΦΗ νίκησε τον Βόλο με 2-1 ενόψει της 23ηςαγωνιστικής στο «Γεντί Κουλέ» κάνοντας ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, αλλά χάνοντας απίστευτες ευκαιρίες στο δεύτερο. Παρ’ όλα αυτά με τη μαχητικότητα του κατάφερε να κρατήσει το σκορ και να πάρει τη νίκη, παραμένοντας ζωντανός για την είσοδο του στην εξάδα.

Το παιχνίδι:

Χωρίς ιδιαίτερη ένταση ξεκίνησε το ματς ενώ λίγα λεπτά μετά ο ΟΦΗ ανέβασε ρυθμούς και προσπάθησε να απειλήσει. Η πρώτη αξιόλογη τελική για τους γηπεδούχους έγινε στο 8′ με τον Ντε Γκούζμαν ο οποίος σούταρε από μακριά, η μπάλα έφταε τέρμα όμως δεν κατάληξε στα δίχτυα αλλά άουτ. Λίγο μετά συγκεκριμένα στο 15′ ο Ντουρμισάι μέσα στην περιοχή έκανε κεφαλιά «ψαράκι», αλλά απομάκρυνε ο Ρομέρο. Οι «ασπρόμαυροι» συνέχισαν να πιέζουν και να κάνουν φάσεις στο παιχνίδι, όμως ο Κλέιμαν επενέβαινε άμεσα και δεν άφηνε περιθώρια στον ΟΦΗ. Στο 19ο λεπτό οι Κρητικοί άνοιξαν το σκορ αφού είχαν γίνει πιο απειλητικοί στον αγώνα, με κεφαλιά του Βούρου έπειτα από το φάουλ που εκτέλεσε ο Λάμπρου.

Οι γηπεδούχοι μετά το πρώτο γκολ πήραν «φωτιά» και το 2-0 δεν άργησε να γίνει το οποίο έκανε ο Τοράλ στο 34′ με πλασέ καταλήγοντας τη μπάλα στα δίχτυα. Στις καθυστερήσεις του α’ ημιχρόνου (46′ συν)ο Μπαριέντος χρεώθηκε κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα εκτός φάσης στον Νέιρα . Το φάουλ εκτέλεσε ο Λάμπρου φτάνοντας τη μπάλα μία «ανάσα» από τα δίχτυα, που τελικά κατέληξε άουτ.

Στο 2ο ημίχρονο ο Βόλος έγινε πιο και βγήκε στην αντεπίθεση. «Πάτησε» την περιοχή του ΟΦΗ όμως απομάκρυνε με κεφαλιά ο Γιαννούλης. Στο 50΄οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Φερνάντες ο οποίος πέτυχε ένα εξαιρετικό τέρμα, αφού ξέφυγε του αντιπάλου του με προσποίηση και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με δυνατό σουτ.

Oι γηπεδούχοι συνέχισαν το απειλητικό παιχνίδι κυνηγώντας ένα τρίτο γκολ ώστε να προφυλαχτούν και στο 64′ ο Νέιρα έξω από την περιοχή έβγαλε ένα δυνατό σουτ το οποίο για λίγο βγήκε άουτ. Στη συνέχεια ( 65′)ο Ντε Γκούζμαν βρήκε χώρο, σούταρε από μακριά και η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Κλέϊμαν. Στο 78′ ο ΟΦΗ κέρδισε φάουλ σε καλό σημείο το οποίο εκτέλεσε ο Γκαγιέχος και ο Κλέϊμαν απομάκρυνε με εντυπωσιακό τρόπο.

Οι «ασπρόμαυροι» μέσα σε 3 λεπτά έχασαν απανωτές ευκαιρίες μέσα από τα χέρια τους να σκοράρουν ξανά. Η πρώτη που έγινε στο 81΄με σουτ του Νέιρα στο ύψος της μεγάλης περιοχής όπου η μπάλα προσέκρουσε το οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια ξανά η προσπάθεια του Νέιρα που εκμεταλλεύτηκε  την έξοδο του γκολκίπερ του Βόλου και απομάκρυνε ο αμυντικός. Στο 84′ ο Νέιρα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα όμως ακυρώθηκε καθώς υπήρχε οφσάιντ και αμέσως μετά στο 85′ οι γηπεδούχοι κέριδαν πέναλντι για χέρι του Φεράρι, το οποίο εκτέλεσε ο Λάμπρου και απέκρουσε ο Κλέϊμαν χάνοντας ακόμη μία ευκαιρία να κάνουν το 3-1.

Το παιχνίδι έληξε με νίκη για τον ΟΦΗ με σκορ 2-1 και αν και στο 2ο ημίχρονο μπορούσε να δώσει περισσότερα κράτησε το σκορ με το μέρος του παίρνοντας τους βαθμούς.

Συνθέσεις:

ΟΦΗ: Επασί, Μαρινάκης, Λάμπρου ( Μπουζούκης 90′) ,Νέιρα 9 Ουές 90′), Βούρος Νουρμισάι ( Γκαγιέχος 68′), Γιαννούλης, Τοράλ ( Φελίπε 68′), Μεγιάδο, Ντε Γκούζμαν ( Στάικος 74′), Μπαλογιάννης

Βόλος: Κλέιμαν, Ρομέρο ( Ροσέρο 90′), Άλχο, Γκιουλέν (Μπαρτόλο 73′), Σοάρες ( Νίνης 48′), Φεράρι, Τσοκάνης, Φερνάντες, Μπαριέντος, Ρεγκατέν ( Κορέα 61′), Βαν Βερτ

ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
Σπουδές: 1ο ΙΕΚ Ηρακλείου προϋπηρεσία: post game, tharkis sport, prismasport, sportsnews 24/7, ert open 106,7

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ