Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Άρης-Ατρόμητος 3-0: Ντεμπούτο του Μπούργος με θριαμβευτική νίκη

Ο Χέρμαν Μπούργος στο ντεμπούτο του ως προπονητής του Άρη κατάφερε και επικράτησε με 3-0 τον Ατρόμητο στο «Κλ. Βικελίδης» με δύο γκολ του Μαντσίνι και ένα του Ιτούρμπε, και μπορεί να ξανά αρχίσει να ονειρεύεται εξάδα.

Δεν κατάφερε να αντισταθεί ο Ατρόμητος στο σφυροκόπημα των «κιτρινόμαυρων», με αποτέλεσμα να φύγει από το Χαριλάου με τρία γκολ στην πλάτη. Οι πρωταγωνιστές του παιχνιδιού είναι οι σκόρερ του Άρη, Μαντσίνι και Ιτούρμπε.

Το καλύτερο πρώτο ημίχρονο του Άρη

Οι «κιτρινόμαυροι» πραγματοποίησαν το καλύτερο τους πρώτο ημίχρονο έχοντας 13 τελικές οι οποίες 8 βρήκαν εστία. Άλλο ένα ποσοστό που δείχνει ότι έκανε το καλύτερο ημίχρονο είναι το ποσοστό κατοχής όπου έφτανε στο 60%. Οι «Θεσσαλονικείς» ξεκίνησαν από νωρίς να απειλούν τον Ατρόμητο αφού στο 4′ με μια κεφαλιά του Λούκας Σάσα πήγε η μπάλα στον Μπαντού Ντιαγέ ο οποίος από το μισό μέτρο έστειλε την μπάλα πάνω στον Ανδρέα Γιαννιώτη.

Το κερασάκι στην τούρτα από Ιτούρμπε
Στο 82′ ο Παραγουανός αφού υποδέχτηκε υπέροχα την μπαλιά από τον Μπερτόγλιο, από πλάγια θέση διαμόρφωσε και το τελικό 3-0.
Ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Κουέστα έχοντας μόνο μια τελική που την έκανε στο 60′.
Ο Άρης πλέον φτάνει πιο κοντά στην εξάδα έχοντας δύο βαθμούς διαφορά από τον 6ο Αστέρα Τρίπολης. Ενώ ο Ατρόμητος παραμένει στην 13η θέση.
Ενδεκάδες 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ