Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Χωρίς Άκπομ η αποστολή του ΠΑΟΚ

Με ένα σημαντικό πρόβλημα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αυριανή ρεβάνς με τη Μίντιλαντ στο γήπεδο της Τούμπας (23/2, 22:00) για τη νοκ άουτ φάση του Europa Conference League που οδηγεί στους «16» της διοργάνωσης.

 

Στον ήδη εκτός μάχης εδώ και λίγες μέρες Τόμας Μουργκ προστέθηκε το όνομα του Τσούμπα Άκπομ. Ο Άγγλος επιθετικός ένιωσε ενοχλήσεις στη σημερινή τελευταία προπόνηση του «Δικεφάλου» πριν τη μεγάλη μάχη και τέθηκε εκτός αποστολής. Αντίθετα στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου θα είναι και πάλι ο Γιάννης Μιχαηλίδης που εξέτισε την τιμωρία των τριών αγωνιστικών για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο φινάλε του αγώνα με την Κοπεγχάγη στην Τούμπα.

Οι 23 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο οπλοστάσιο του Ρουμάνου τεχνικού και από τους οποίους θα προκύψουν οι 20 που θα δώσουν τη μάχη της πρόκρισης, είναι οι εξής: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Τέιλορ, Λύρατζης, Μιχάι, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Γιαξής, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Κούρτιτς, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Σοάρες, Μπίσεσβαρ, Μιτρίτσα, Α.Ζίβκοβιτς, Τσόλακ, Κούτσιας.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ