Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Θρίαμβος για τον Ιωνικό στην Νίκαια, 4-0 έναντι του απογοητευτικού Απόλλων Σμύρνης

Σημαντικό βήμα για την παραμονή έκανε ο Ιωνικός ο οποίος επικράτησε με 4-0 του Απόλλων Σμύρνης ο οποίος για ακόμη μία φορά έκανε κακή εμφάνιση ολοκληρώνοντας το ματς και με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Ράιλι στο 65′ λεπτό.

Το παιχνίδι ξεκίνησε δυναμικά για τους Νικαιώτες οι οποίοι μολις στο 8′ λεπτό προηγήθηκαν με γκολ του Κιάκου έπειτα από γύρισμα του Βαλεριάνου ενώ στο 18′ λεπτό ξαναβρήκε δίχτυα έπειτα από γύρισμα του Μάντζη αυτήν την φορά. Ο Ιωνικός ξαναβρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα 15 λεπτα αργότερα όταν ο Μαντζής μετά από πάσα του Τουράμ πλάσαρε τον Κώτσαρη για να κάνει το 3-0 για τους γηπεδούχους.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως και το πρώτο για τον Ιωνικό ο οποίος πίεζε για να σημειώσει και άλλα τέρματα. Στο 57′ λεπτό οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλντι με τον Ιωαννίδη ο οποίος ανέλαβε και την εκτέλεση. Ο Χουτεσιώτης απέκρουσε με τον Τσιλούλη να παίρνει το ριμπάουντ και να σκοράρει, γκολ που στην συνέχεια ακυρώθηκε καθώς βρισκόταν σε αντικανονική θέση κατά την εκτέλεση. Στο 66′ λεπτό ο Σιδηρόπουλος θα δείξει με την βοήθεια του VAR την κόκκινη κάρτα στον Ράιλι για αντικανονικό μαρκάρισμα αφήνωντας την «Ελαφρά Ταξιαρχεία» με 10 παίκτες για το υπόλοιπο του αγώνα.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Άοσμαν (81′ Βαφέας), Ντάλσιο, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι (82′ Τσιριγώτης), Μύγας, Σάντσες, Ρομαό, Κιάκος (76′ Μάναλης), Τουράμ (77′ Γκουτσούλιας) και Μάντζης (84′ Πλατέλλας).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Κότσαρης, Παπαγεωργίου, Βιτλής, Ντομίνγκες, Σλίβκα, Ράιλι, Μαρτίνες (46′ Τσιλούλης), Φατιόν (46′ Τσίμπσαχ), Παμλίδης (71′ Ντάουντα), Γιαννιώτας (39′ Κάστρο) και Ιωαννίδης (74′ Γιακιμόσφκι).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ