Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η μεγαλύτερη «μάχη» του ΠΑΟΚ απόψε (μέχρι την επόμενη)

Στο γήπεδο της Τούμπας θα τσικνίσουν ΠΑΟΚ και Μίντιλαντ απόψε (22:00, COSMOTE SPORT 2 HD) καθώς οι αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο πλαίσιο της νοκ άουτ φάσης πριν τους «16» του Europa Conference League δεν τους επιτρέπουν να κάνουν διαφορετικά.

 

Οι Δανοί επικράτησαν στο πρώτο παιχνίδι με 1-0 πριν μια βδομάδα στην έδρα τους και έρχονται στη Θεσσαλονίκη αποφασισμένοι να κρατήσουν αυτό το μικρό προβάδισμα και να επιστρέψουν με την πρόκριση στις αποσκευές τους. Από την άλλη ο γηπεδούχος ΠΑΟΚ που είχε ένα εντυπωσιακό αήττητο σερί μέχρι την ήττα της περασμένης Πέμπτης θέλει να ξορκίσει το κακό και να πανηγυρίσει επιτέλους μια μεγάλη νίκη-πρόκριση αυτός μέσα στην έδρα του, η οποία τα τελευταία χρόνια τον έχει πληγώσει και προδώσει αρκετές φορές. Σε αυτή την προσπάθειά τους οι «ασπρόμαυροι» θα έχουν και τη στήριξη του κόσμου τους, καθώς με την ισχύουσα κυβερνητική απόφαση οι κερκίδες της Τούμπας μπορούν να γεμίσουν κατά το ήμισυ, που μεταφράζεται σε 14.300 θεατές περίπου.

Το σκορ του πρώτου αγώνα αφήνει αρκετά περιθώρια αισιοδοξίας αλλά ταυτόχρονα είναι και αρκετά πονηρό, καθώς μπορεί να φαίνεται φτωχό αλλά για να ανατραπεί χρειάζεται ο «Δικέφαλος» να κερδίσει με διαφορά 2 τερμάτων, ενώ με οποιαδήποτε νίκη του με ένα γκολ θα υπάρξει ημίωρη παράταση, μετά την κατάργηση του πλεονεκτήματος του εκτός έδρας γκολ. Κάτι που αναμφίβολα είναι υπέρ του ΠΑΟΚ στην παρούσα φάση.

Εκτός αποστολής βρίσκονται οι Τόμας Μουργκ και Τσούμπα Άκπομ, με τους δύο παίκτες να νιώθουν κάποιες ενοχλήσεις στη μέση και στον δεξί δικέφαλο αντίστοιχα, ενώ επιστρέφει ο Γιάννης Μιχαηλίδης.

Αισιοδοξία και θετική διάθεση υπάρχουν στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο όπως και προσμονή για κάτι πολύ καλό που μπορεί να έρθει. Πίστη, αγωνιστικότητα και νοοτροπία είναι έννοιες που πάντα υπάρχουν στις ομάδες του Ραζβάν Λουτσέσκου οπότε αναμένουμε να δούμε το βράδυ τους παίκτες του να τα δίνουν όλα για την πρόκριση.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ