Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ανακοίνωσε τον Κέβιν Πάνγκος μέχρι το 2024

Επίσημα είναι πλέον παίχτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Κέβιν Πάνγκος έπειτα απο το σύντομο πέρασμα του απο το ΝΒΑ και τους Κλίβελαντ Καβαλίερς. Ο Καναδός πλέιμεικερ υπόγραψε συμβόλαιο με την Ρωσική ομάδα έως το 2024.

Ο Κέβιν Πάνγκος είναι πλέον παίχτης της ΤΣΚΚΑ αφού η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη συμφώνησε μαζί του έως το 2024 . Ο Πάνγκος αφού δεν μπόρεσε να βρεί νέο συμβόλαιο στο ΝΒΑ αποφάσισε να γυρίσει στην Ευρώπη, έπειτα απο την πετυχημένη του χρονιά με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης πέρυσι.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έψαχνε ένα πόιντ γκαρντ για να ενισχυθεί και φαίνεται πως το βρήκε σε ένα παίκτη που με την φανέλα της Ζενίτ έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις στην διοργάνωση πέρυσι . Να θυμίσουμε πως η Ρωσική ομάδα το καλοκαιρι είχε κάνει κρούση πρός αυτόν αλλά τελικά αποφάσισέ να πάει στο ΝΒΑ.

Την φετινή σεζόν στο ΝΒΑ ο Πάνγκος είχε μόλις 1.6 πόντους και 1.3 ασίστ μέσο όρο σε 7 λεπτά συμμετοχής (24 αγώνες) με την φανέλα των Καβαλίερς στο NBA και 11.7 πόντους, 4 ριμπάουντ και 5.7 ασίστ μέσο όρο με την φανέλα των Κλίβελαντ Τσαρτζ (θυγατρική των Καβαλίερς) σε 33 λεπτά συμμετοχής στην G-League (3 αγώνες).

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ