Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ισόπαλοι και ισόβαθμοι!

Παναιτωλικός – ΝΠΣ Βόλος 0-0

Ανοιχτό ματς πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο σήμερα, υπό καταρρακτώδη βροχή στο μεγαλύτερο μέρος του, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες και να εξακολουθούν να βρίσκονται μαζί στη βαθμολογία με 29 βαθμούς (9η θέση).

Πιο κινητικός παρουσιάστηκε στο πρώτο 20λεπτο ο Παναιτωλικός έχοντας δύο τελικές προσπάθειες, με τα σουτ των Μεντόζα (10’) και Καρέλη (17’) να καταλήγουν αρκετά άουτ. Στη συνέχεια ο Βόλος είχε δύο καλές στιγμές με τους Ορόζ (29’) και Τσοκάνη (36’), όμως και στις δύο περιπτώσεις ο Ανέστης μπλόκαρε την μπάλα σταθερά. Φτάνοντας στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα του Αγρινίου είχε δοκάρι στο 41’ έπειτα από κόρνερ και κοντινή κεφαλιά του Νταγκό, ενώ στο 44′ η επίσης ωραία κεφαλιά του Καρέλη έφυγε άουτ!

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με φάση για τον Βόλο στο 50’, όταν ο Φαν Βέερτ επιχείρησε το γυριστό αλλά αδύναμο σουτ μέσα από την περιοχή και ο Ανέστης μπλόκαρε εύκολα. Στο 70’ ο Παναιτωλικός ήταν εκείνος που απείλησε με τον Ντουάρτε να κοντρολάρει υπέροχα, να σουτάρει με δύναμη από το ύψος της περιοχής και τον Κλέιμαν να αποκρούει σε κόρνερ!

Στις καθυστερήσεις του αγώνα το ματς εξελίχθηκε σε «γκραν γκινιόλ» δίχως όμως η μπάλα να μπαίνει στα δίχτυα! Συγκεκριμένα στο 90’ ο φορ του Βόλου, ο Φαν Βέερτ με προβολή σημάδεψε το δοκάρι των γηπεδούχων και στο 93’ ο Καρέλης σε σουτ που επιχείρησε, είδε την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ!

Παναιτωλικός: Ανέστης, Μάρτενσον, Μεντόζα, Χουχούμης, Μαλής, Κορνέλιους, Καρέλης, Λάρσον, Φλόρες, Νταγκό, Μόρσεϊ

ΝΠΣ Βόλος: Κλέιμαν, Άλχο, Ρομέρο, Γκιουλέν, Πουρίτα, Σοάρες, Τσοκάνης, Ορόζ, Φερνάντες, Κορέα, Φαν Βέερτ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ