Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός: Χωρίς Ονιεκούρου με τον Αστέρα Τρίπολης

Με προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη την Τρίτη (01/03) έλαβε τέλος η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το εξ αναβολής ματς της Τετάρτης (02/03) με τον Αστέρα Τρίπολης στο Φάληρο. 

Ο Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους παίκτες του στο προπονητήριο των ερυθρολεύκων και αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποστολή. Ο Χένρι Ονιεκούρου θα παρακολουθήσει ακόμη ένα ματς από την εξέδρα. Μετά το ματς με τον ΟΦΗ που έμεινε την τελευταία στιγμή εκτός αποστολής, ο Μαρτίνς αποφάσισε να τον αφήσει εκτός και από την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Εκτός έμειναν επίσης οι Πιερ Κούντε και Ρόνι Λόπες (είχε πρόβλημα υγείας), ενώ απών είναι τελικά και ο Κώστας Φορτούνης που ίσως μπει στην αποστολή του αγώνα με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» την Κυριακή (6/3). Εννοείται ότι αποκλείστηκαν και οι Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ που δεν υπολογίζονται από τον Μαρτίνς.

Αναλυτικά η αποστολή: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ο, Μπα, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Κίτσος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Φαντιγκά, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ροντρίγκες, Μασούρας, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ