Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Εξ αναβολής ντέρμπι «Δικεφάλων»

Η ΑΕΚ υποδέχεται απόψε στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΟΚ (20:30, COSMOTE SPORT 1 HD) σε μία αναμέτρηση για την 17η αγωνιστική της Super League 1 που αρχικά είχε αναβληθεί λόγω πολλών κρουσμάτων στους «κιτρινόμαυρους».

 

Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν με υπηρεσιακό προπονητή τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο ο οποίος πήρε προσωρινά «προαγωγή» από την Β’ ομάδα μετά τη λύση της  συνεργασίας με τον Αργύρη Γιαννίκη. Όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις η «Ένωση» αναμένεται να βγάλει αντίδραση μετά τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος, κάτι που πλέον είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο καθώς η ΑΕΚ νιώθει καυτή την ανάσα κυρίως του Παναθηναϊκού που έχει πλησιάσει στους 3 βαθμούς και απειλεί άμεσα για την 3η θέση.

Ο 48χρονος Έλληνας τεχνικός στο ντεμπούτο του στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο θα στερηθεί των υπηρεσιών των τραυματιών Γέβτιτς, Στάνκοβιτς και Γαλανόπουλου, αλλά και του τιμωρημένου Λε Ταλέκ. Αντίθετα επιστρέφουν ο Σιμάνσκι και ο Μισελέν. Οι 21 ποδοσφαιριστές που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή για τον αποψινό αγώνα είναι οι εξής: Τσιντώτας, Χατζηεμμανουήλ, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Σιμόες, Φράνσον, Μάνταλος, Σάκχοφ, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.

Ο έταιρος «Δικέφαλος», εκείνος του Βορρά, μετά το στραβοπάτημα της περασμένης Κυριακής με την εντός έδρας ισοπαλία με τον Ιωνικό, θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να σταματήσει το σερί των δύο συνεχόμενων ισοπαλιών. Έχοντας καπαρώσει τη 2η θέση της κανονικής περιόδου, οι «ασπρόμαυροι» θα επιδιώξουν να κρατηθούν σε απόσταση ασφαλείας από την τρίτη ΑΕΚ και να μην της δώσουν δικαίωμα να κάνει όνειρα για πιο ψηλά.

Διαθέσιμοι είναι και πάλι οι Τσούμπα Ακπομ και Τόμας Μουργκ που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους σε αντίθεση με τον Αλεξάντρου Μιτρίτσα που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα μετά το πρόβλημα που αποκόμισε στον προσαγωγό από το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής. Εκτός πλάνων φυσικά είναι και ο Νέλσον Ολιβέιρα ο οποίος σύντομα αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους εξής παίκτες: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Σάστρε, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Σοάρες, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Ζαμπά, Άκπομ, Τσόλακ.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ιταλός Μίκαελ Φάμπρι με βοηθούς του τους συμπατριώτες του Βαλεριάνο και Κολαρόσι ενώ 4ος θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος και στο VAR ο Αουρελιάνο.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ