Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης 5-1: Ερυθρόλευκη «καταιγίδα» με πεντάρα

Καταιγιστικός στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός “ισοπέδωσε” τον Αστέρα Τρίπολης στο Φάληρο σε εξ αναβολής αγώνα της Super League με το εμφατικό 5-1 μετά από ένα στείρο από γκολ πρώτο ημίχρονο και συνεχίζει ακάθεκτος την κούρσα του για το 47ο.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη φιέστα έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό. Απλώς το βραδάκι της Τετάρτης (2/3) στο Καραϊσκάκη, ο κόσμος του Ολυμπιακού είχε την ευκαιρία να δει τον Ολυμπιακό που θα ήθελε να βλέπει από το ξεκίνημα της σεζόν.

Ένας Ολυμπιακός που γυάλιζε το μάτι του από το ξεκίνημα κόντρα στον άτολμο Αστέρα Τρίπολης και τελικά κατάφερε με μπαλάρα στο δεύτερο ημίχρονο και πέντε τέρματα σε διάστημα 40 λεπτών να φτάσει στο επιβλητικό 5-1.

Μεγάλη βραδιά για τον Μάριο Βρουσάι που όχι μόνο άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά, αλλά έδειξε στον Μαρτίνς ότι κακώς δεν τον είχε βάλει νωρίτερα στο ροτέισον. Ο Καρβάλιο εμφάνισε ξανά ένα μέρος της υψηλής ποιότητάς του, ενώ για τον Βαλμπουενά τα λόγια πλέον είναι περιττά. Ο άνθρωπος δείχνει ότι είναι σε άλλο επίπεδο.

Η είσοδος του Ματιέ Βαλμπουενά στο 46′ άλλαξε τα δεδομένα ύστερα από ένα «άνευρο» και «άγευστο» πρώτο ημίχρονο και ο Ολυμπιακός ήταν «καταιγιστικός». Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έκανε το 1-0 στο 52′, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ στη φετινή σεζόν μετά την ασίστ του Γάλλου μεσοεπιθετικού από στατική φάση (κόρνερ).

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Μασούρας πήρε τη… σκυτάλη στο σκοράρισμα, κάνοντας το 2-0 στο 54′ και 3-0 στο 57′. Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έκανε το 4-0 στο 67′, ενώ το γκολ της τιμής για τον Αστέρα Τρίπολης πέτυχε ο Νταβίντ Καρμόνα στο 75′. Ωστόσο, ο Γκάρι Ροντρίγκες στο 84′ διαμόρφωσε το εμφατικό 5-1 στο φαληρικό γήπεδο.

Έτσι, ο Ολυμπιακός συνέχισε την εκπληκτική του παράδοση κόντρα στους Αρκάδες εντός έδρας (14-2-0). Εκπληκτικό παιχνίδι από τον Μάριο Βρουσάι, ο οποίος καθιερώνεται, πλέον, σε θέση δεξιού μπακ-χαφ και οι πρώτες εντυπώσεις είναι εξαιρετικές.

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός διατήρησε το αήττητο στο Πρωτάθλημα (20-5-0) και έφτασε τους 65 βαθμούς, μετρώντας 46 γκολ στο ενεργητικό και 12 τέρματα στο παθητικό του.

Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 5-1

Γήπεδο: «Γ. Καραϊσκάκης»

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)

Σκόρερ: 52’ Παπασταθόπουλος, 54’, 57’ Μασούρας, 67’ Μπουχαλάκης, 84′ Ροντρίγκες – 75’ Καρμόνα.

Κίτρινες: 77’ Ελ Αραμπί, 85′ Παπασταθόπουλος, 87′ Ρέαμπτσιουκ.

Συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Βρουσάι, Μανωλάς (46’ Σισέ), Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά (61’ Μπουχαλάκης), Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού (46’ Βαλμπουενά), Καρβάλιο, Μασούρας (73’ Ροντρίγκες), Τικίνιο (35’ λ.τρ. Ελ Αραμπί).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Τασουλής, Βαλιέντε (81’ Ιγκλέσιας), Μουνάφο (69’ Κανελλόπουλος), Καπίγια (46’ Ριέρα), Κρέσπι, Καρμόνα, Καστάνιο, Μπενίτο (68’ Σονί), Σίτο (58’ Τιλίκα), Χριστόπουλος.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ