Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ανεβαίνει ο «Γηραιός»!

Ηρακλής – Ξάνθη 1-0

Στην 5η θέση της βαθμολογίας του Βορείου ομίλου σκαρφάλωσε ο Ηρακλής που επικράτησε σήμερα της Ξάνθης στο Καυτανζόγλειο στάδιο!

Στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης, ύστερα από ωραία επιθετική ανάπτυξη ο Πήλιος βρέθηκε μέσα στην περιοχή της Ξάνθης, δέχτηκε ένα τζαρτζάρισμα και ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι κάτω από τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων! Ο Τομάς το εκτέλεσε εύστοχα κάνοντας το 1-0! Ο ίδιος παίκτης στο 18’ έχασε μοναδική φάση καθώς νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Γιακουμή! Στο 20’ μεγάλη ευκαιρία χάθηκε ξανά για τον Ηρακλή, όταν ο Τότσκα από κοντά έστειλε την μπάλα μόλις άουτ! Στη συνέχεια η ομάδα της Ξάνθης είχε τις δικές της καλές στιγμές. Αρχικά στο 34’ το σουτ του Γκάβριτς αποκρούστηκε από τον Παλαβράκη, ενώ στο 41’ ο Αλί Μπαμπά δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή για να σκοράρει.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο «Γηραιός» γενικά ήλεγξε τη ροή του αγώνα. Η μεγαλύτερη ευκαιρία καταγράφηκε στο 57’ όταν ο Κάκκο με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημάδεψε το δεξί δοκάρι της εστίας των Θρακιωτών!

Ηρακλής: Παλαβράκης, Μπαλιτσκής (69’ λ.τρ. Μανωλάκης), Α. Παπαστεριανός, Χρουσιέλ (46’ Σγουρής), Πήλιος, Πατράλης, Ναπολιτάνο, Τότσκα (87’ Γιουμπιτάνα), Τομάς, Κάκκο, Καρτσαμπάς (75’ λ.τρ. Άλεξιτς).

Ξάνθη: Γιακουμής, Δεληγιαννίδης, Πολίμος (13’ λ.τρ. Ουνγιαλίδης), Παπάζογλου, Μπάτζιος, Δόρης (67’ Γκινσάρι), Τσέλιος, Γκόμεζ, Διαμαντόπουλος (78’ Τσιλιγγίρης), Γκάβριτς, Αλί Μπαμπά (67’ Κρητικός).

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ