Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Συνεχίζει την ανοδική πορεία!

Ατρόμητος – ΝΠΣ Βόλος 2-1

Ο Ατρόμητος συνεχίζει από νίκη σε νίκη και απομακρύνεται από τις τελευταίες θέσεις της SL! Στον σημερινό εξ’αναβολής αγώνα η ομάδα του Περιστερίου επικράτησε του Βόλου πετυχαίνοντας το νικητήριο τέρμα στο 91ο λεπτό!

Στο 9’ ο Τζοβάρας σούταρε δυνατά για να αποκρούσει ο Παπαδόπουλος, ο οποίος πραγματοποίησε νέα επέμβαση σε προσπάθεια του Κουλούρη στο 12’. Ο Γκιουλέν στο 19’ απείλησε για τον Βόλο με την κοντινή προβολή να περνάει λίγο έξω! Στο 23’ ο Ντένιτς με σουτ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Βόλου! Και φτάνουμε στο 26’ όταν ο Ναμπί με απίστευτη ασίστ με τακουνάκι, βρήκε τον Ντένιτς που σκόραρε για το 1-0 των γηπεδούχων! Ωστόσο ο Βόλος κατάφερε να ισοφαρίσει σχετικά άμεσα στο 37’ με ωραία κεφαλιά του Ρεγκατέν!

Στο δεύτερο ημίχρονο η κατοχή ήταν μοιρασμένη με τις δύο ομάδες να αφήνουν τα καλύτερα για το φινάλε! Αρχικά στο 84’ για τον Βόλο, ο Κορέα έπιασε ωραίο σουτ με τον Γιαννιώτη να διώχνει εντυπωσιακά! Στο 91’ ήρθε το γκολ της νίκης για τον Ατρόμητο! Ο Μουνίθ εκτέλεσε το κόρνερ, με τον Κουλούρη να πιάνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου δίνοντας τους τρεις βαθμούς στους «μπλε»!

Ατρόμητος: Γιαννιώτης – Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας (46′ Μαυρομάτης), Παπαδόπουλος (79′ Σάλομον), Τζοβάρας (46′ Καστεγιάνο) – Έρλινγκμαρκ, Ντένιτς (64′ Μουνίθ), Καρτάλης, Ναμπί (64′ Ροτάριου)- Αλιμπέκ, Κουλούρης.

ΝΠΣ Βόλος: Παπαδόπουλος – Πουρίτα, Ρίνερ, Γκιουλέν, Φεράρι – Νίνης (81′ Τερεζίου), Τσοκάνης (64′ Μπαριέντος) – Μπαρτόλο (46′ Κορέα), Ρεγκατέν (81′ Ροσέρο), Ορός (89′ Σιέλης) – Σοάρες

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ