Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Volley League: Ντέρμπι κορυφής στην Πυλαία

Τον δεύτερο της βαθμολογίας Παναθηναϊκό υποδέχεται ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ απόψε στο PAOK Sports Arena (19:15, ΕΡΤ3) για την 2η αγωνιστική των play-off του πρωταθλήματος της Volley League Ανδρών.

 

Ο «Δικέφαλος» έχει προβάδισμα 2 βαθμών το οποίο θα επιδιώξει να αυξήσει καθώς οποιαδήποτε απώλεια, ειδικά εντός έδρας, μπορεί να του στοιχίσει και να καταστρέψει όσα έχτισε μέχρι τώρα στη σεζόν. Οι διαδοχικές καθαρές του νίκες απέναντι στους άλλους δύο βασικούς συνδιεκδικητές του τίτλου Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό πριν από λίγες εβδομάδες του χάρισαν την πρωτιά στο τέλος της Α’ φάσης του πρωταθλήματος. Παράλληλα η ομάδα της Θεσσαλονίκης απέκτησε και ψυχολογικό πλεονέκτημα ενόψει των αγώνων των playoff.

O Γιάννης Καλμαζίδης έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους παίκτες του μαζί με τον Αρτούρ Ούντρις ο οποίος δεν αγωνίστηκε στην πρεμιέρα της Β’ φάσης κόντρα στην Κηφισιά.

Ο Παναθηναϊκός στην αντίπερα όχθη μετά τον αποκλεισμό μέσα στη βδομάδα από την Χάλκμπανκ για την ημιτελική φάση του Τσάλεντζ Καπ έχει στρέψει την προσοχή του ολοκληρωτικά στις εγχώριες διοργανώσεις. Οι «πράσινοι» έχουν στόχο να πάρουν τη μεγάλη νίκη που θα τους ανεβάσει στην 1η θέση με ο,τι αυτό συνεπάγεται. Αγωνιστικά ή άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν και οι παίκτες του Δημήτρη Ανδρεόπουλου αναμένεται να τα δώσουν όλα για το τρίποντο στην ιδανικότερη περίπτωση.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ