Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Mε τις γνωστές απουσίες ο ΟΦΗ κόντρα στον Απόλλωνα

Με τις ίδιες του σχεδόν απουσίες θα παραταχθεί σήμερα ( 6/3) στο εντός έδρας του παιχνίδι ο ΟΦΗ κόντρα στον Απόλλωνα, για τον αγώνα στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super league.

Τρεις τραυματισμούς μέτρησαν οι «ασπρόμαυροι» στο παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής με τον Ιωνικό αφού τραυματίστηκαν οι Φελίπε, Τοράλ, Ντε Γκούζμαν  και Ντουρμισάι. Το καλό είναι πως ο «Ντούρμι» επέστρεψε άμεσα, καθώς επίσης και ο Ντε  Γκούζμαν, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά ενόψει της προετοιμασίας με τον Απόλλων Σμύρνης και θα βρίσκεται στην σημερινή αποστολή.

Στην διάθεση του δεν θα έχει ο Ν. Νιόπλιας τους Τοράλ και  Ουές, καθώς  δεν έχουν ξεπεράσει ακόμα τους τραυματισμούς τους και επιπλέον τον τιμωρημένο Γιαννούλη. Ακόμη θα παραμείνουν εκτός οι Σωτηρίου, λόγω ίωσης καθώς  και οι Βασίλης Σηφάκης και Καστάνιος.

Αναλυτικά οι  παίκτες της σημερινής αποστολής:

Με τον Κωνσταντίνο Μπαλογιάννη να τίθεται και πάλι στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια, μετά από απουσία μιας αγωνιστικής και την επιστροφή των Jonathan De Guzman, Miguel Mellado, Juan Neira και Luiz Phellype, ανακοινώθηκε η αποστολή του ΟΦΗ για την αυριανή (6/3) αναμέτρηση με τον Απόλλωνα στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης».

ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
Σπουδές: 1ο ΙΕΚ Ηρακλείου προϋπηρεσία: post game, tharkis sport, prismasport, sportsnews 24/7, ert open 106,7

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ