Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΟΦΗ: «Ο χρόνος τελειώνει, το επόμενο βήμα επιβάλλεται να γίνει σήμερα»

Ο ΟΦΗ θα υποδεχθεί απόψε (6/3) στο « Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» τον Απόλλωνα Σμύρνης για το παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι Κρητικοί καλούνται να  πάρουν το τρίποντο σήμερα καθώς τα περιθώρια στενεύουν, αφού στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό στην 24η αγωνιστική,  ο ΟΦΗ  δεν «εκμεταλλεύτηκε» τη γκέλα των Πας Γιάννινα και Αστέρα Τρίπολης και μοιράστηκε βαθμούς με τον Ιωνικό, αφού σημείωσε λευκή ισοπαλία.

Ο σημερινός αντίπαλος του ΟΦΗ ο  Απόλλων Σμύρνης που είναι  ο τελευταίος της βαθμολογίας, είναι πλέον η τελευταία ευκαιρία των «ασπρόμαυρων» να «κουμπώσουν» τα play off, καθώς μετά τα περιθώρια θα στενέψουν ακόμα περισσότερο.

Επιπλέον έπειτα από τους χαμένους βαθμούς στη Νίκαια αλλά και από την ήττα στο «Γ .Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό όπου η ομάδα του Ν. Νιόπλια είχε παραταχθεί  αποδεκατισμένη, σήμερα θα είναι μία ευκαιρία για «ξέσπασμα» της ομάδας, η οποία ευτυχώς πήρε πίσω βασικούς της παίκτες που ήταν τραυματίες, πλην όμως του Τοράλ.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

OΦΗ: Επασί, Βάντερμαν, Μανδάς, Λυμπεράκης, Πασαλίδης, Σελίμοβιτς, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Κοροβέσης, Μπαλογιάννης, Νέιρα, Μπουζούκης, Στάικος, Μεγιάδο, Ντε Γκούζμαν, Λάμπρου, Βαν Ντάϊεν, Καμάου, Ντουρμισάι, Τσιλιανίδης, Φελίπε

Απόλλων Σμύρνης: Κότσαρης, Σόρτσαν, Ντεντάκης, Ραϊλί, Μπαξεβανίδης, Τουτουαρίμα, Άλβες, Λισγάρας, Ρόνιε, Παπαγεωργίου, Σίλβα, Καραγιώπουλος, Τσίμπσαχ, Παλμίδης, Ιωαννίδης, Σίγκνεβιτς, Τσιλούδης, Ντάουντα, Γιαννιώτας, Σάλι

Πιθανές 11άδες:

ΟΦΗ: Επασί, Λάμπρου, Πασαλίδης, Κοροβέσης, Ντε Γκούζμαν, Μεγιάδο, Νέιρα, Φελίπε, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Μαρινάκης

Απόλλωνας: Κότσαρης, Λισγάρας, Γιαννιώτας, Ντάουντα, Μπαξεβανίδης, Σίλβα, Παλμίδης, Ρόνιε, Άλβες, Τσιλούδης, Ιωαννίδης

ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
Σπουδές: 1ο ΙΕΚ Ηρακλείου προϋπηρεσία: post game, tharkis sport, prismasport, sportsnews 24/7, ert open 106,7

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ