Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Νότιγχαμ Φόρεστ – Χάντερσφιλντ 2-1: Με ανατροπή στα προημιτελικά και τώρα… Λίβερπουλ

Η Νότιγχαμ Φόρεστ συνεχίζει την ονειρική της πορεία στο FA Cup, καθώς επικράτησε 2-1 της Χάντερσφιλντ στο “City Ground”, προκρίθηκε στα προημιτελικά και τώρα περιμένει την Λίβερπουλ.

Ούτε η Χάντερσφιλντ στάθηκε εμπόδιο στον δρόμο της Νότιγχαμ Φόρεστ προς το Κύπελλο Αγγλίας!

Η ομάδα του Στιβ Κούπερ πήρε μια ακόμη σπουδαία νίκη, επικρατώντας 2-1 των «τεριέ» εντός έδρας και προκρίθηκε στους «8» του FA Cup. Εκεί θα συναντήσει την Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ σε μονό ματς στις 20 Μαρτίου στο “City Ground”.

Ο Λις άνοιξε το σκορ στο 13’ και έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Η Φόρεστ αντέδρασε με τον Σάριτζ στο 29ο λεπτό, ο οποίος με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οκτώ λεπτά μετά, ο Γέιτς, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Γκάρνερ, διαμόρφωσε το τελικό 2-1 και έστειλε την ομάδα του στους «8» για πρώτη φορά μετά από 26 χρόνια.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νότιγχαμ Φόρεστ: Χόρβαθ, Βόραλ, Κουκ, ΜακΚένα, Σπενς, Γέιτς, Γκαρνέρ, Λόουι, Τζόνσον, Ζίκερνάγκελ (64′ Κόλμπακ), Σάριτζ (67′ Ντέιβις).

Χάντερσφιλντ: Μπλακμαν, Σαρ (55′ Γουόρντ), Λις, Πίρσον, Πίπα, Ίτινγκ, Χογκ, Ρούφελς (55′ Τοφόλο), Χολμς (67′ Ρόουντς), Τόμας, Σινανί (79 Αντζορίν)

Τα ζευγάρια των προημιτελικών:

  1. Κρίσταλ Πάλας – Έβερτον
  2. Νότιγχαμ Φόρεστ – Λίβερπουλ
  3. Μίντλεσμπρο – Τσέλσι
  4. Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Σίτι

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ