Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Γάνδη-ΠΑΟΚ 1-2: Τρελαίνει την Ελλάδα και πετάει για τους «8»

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε και πήρε μια μεγάλη και ιστορική νίκη στο Βέλγιο κάνοντας τους 1000 οπαδούς του να τραγουδάνε ασταμάτητα. Ο δικέφαλος του Βορρά προκρίθηκε και τον Απρίλιο θα ξανά φορέσει τα Ευρωπαϊκά του.

Με ένα δύσκολο αλλά μεγάλο ο αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ κατάφερε και νίκησε την Γάνδη για του «16» του Conference League με 1-2 και πλέον οι φίλοι του κόσμου μπορούν να συνεχίζουν να ονειρεύονται μέχρι το τέλος. Σκόρερς για τους Βέλγους ο Ντεπουάτρ και για τον δικέφαλο οι Κρέσπο και Αουγκούστο.

Πιεστική η Γάνδη

Με την Γάνδη να κυνηγά το γκολ, μπήκαν πιεστικά και με μόνιμη απειλή τον Τουσιντάλι ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε να τον περιορίσει. Ξεκίνησε να απειλεί σε δύο χρόνους στο 6′ και το 8′, ευτυχώς χωρίς αποτέλεσμα.

Δίνει ανάσα ο Κρέσπο

Με το πρώτο εικοσάλεπτο να ανήκει στους Βέλγους, η ομάδα του Λουτσέσκου με την πρώτη ευκαιρία βγήκαν μπροστά και κερδίσανε δύο συνεχόμενα κόρνερ οπού στο δεύτερο προήλθε το γκολ του Ισπανού μπακ δίνοντας στους ασπρόμαυρους ανακούφιση στο 20′

Βρήκε την απάντηση στο τέλος

Με τους Βέλγους ζαλισμένους μετά το γκολ που δέχτηκαν πέρασαν μερικά λεπτά μέχρι να συνέλθουν και με τον Οφόε που έκανε ότι ήθελε στο κέντρο δημιούργησε μια απειλή πριν το γκολ χωρίς αποτέλεσμα. Το γκολ ήρθε στο 41′ μετά τις ανεπιτυχείς σέντρες του Σαμουΐζ τελικά κατάφερε στην από τις πολλές σέντρες του και βρήκε αμαρκάριστο τον Ντεπουάτρ κάνοντας έτσι με κεφαλιά το 1-1

Δεν σταμάτησε το σφυροκόπημα η Γάνδη 

Οι Βέλγοι μπήκαν και στο δεύτερο μέρος με τον ίδιο ρυθμό ο ΠΑΟΚ φαινόταν ανήμπορος να κάνει κάτι παρά μόνο να παίξει άμυνα κάτι που εκτός το γκολ έκανε πάρα πολύ καλά.

Τρομερή έμπνευση Βιερίνια καταπληκτικό τελείωμα Αουγκούστο

Ο Λουτσεσκου με τις αλλαγές που έκανε έδωσε φρεσκάδα στην ομάδα οπού κατευθείαν απελευθερώθηκαν και με τον Άκπομ σε τρομερό παιχνίδι κέρδισε ένα φάουλ από τα αριστερά, δίνοντας την ευκαιρία στον Αργηγό του ΠΑΟΚ να κάνει μια τρομερή ασίστ στο ύψος της μεγάλης περιοχής εκεί οπού είναι ο Αουγκούστο που απλά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 77′.

Και τώρα περιμένει

Ο δικέφαλος του βορρά έκανε αυτό που έπρεπε και τον Απρίλιο θα είναι στους «8» της διοργάνωσης. Τώρα περιμένει την αυριανή κληρωτίδα να τον δείξει προς τα που θα ταξιδέψει.

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

Γάνδη (Χάιν Βανάιζεμπρουκ): Ρεφ, Οκούμου, Ενγκαντέ, Τορουναρίνγκα, Κάστρο Μέντεζ (85’ Χάνσε Όλσεν), Κουμς, Οβούσου, Σαμουϊζ, Οφόε (82’ Χιουλσάγκερ), Τισουντάλι (82’ Μπεσούζ), Ντεμπουάτρ.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Κρέσπο (46’ Μιχάι), Ίνγκασον, Λύρατζης, Σβαμπ (85’ Μιτρίτσα), Τσιγγάρας, Μπίσεσβαρ (58’ Σίντκλεϊ), Αουγκούστο, Μουργκ (70’ Τέιλορ), Άκπομ (86’ Τσόλακ)

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ