Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Γιατί είσαι στην Ευρώπη το καλύτερο σιρόπι!

Ο Κώστας Κουτσουμπίδης γράφει για την χθεσινοβραδινή τεράστια πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Γάνδης και αναρωτιέται αν αυτή η ομάδα μπορεί να προχωρήσει και άλλο στην Ευρώπη σε μία ήδη πετυχημένη πορεία.

Πραγματικά η χθεσινή πρόκριση του ΠΑΟΚ είναι τεράστιας σημασίας τόσο για τον ίδιο τον σύλλογο όσο και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να βρεθεί σε προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά από 48 χρόνια ενώ τελευταία φορά που υπήρξε ελληνική εκπροσώπηση σε ευρωπαϊκή “οκτάδα” ήταν το 2003. Για να καταφέρει όμως αυτήν την επιτυχία, έπρεπε πραγματικά να υποφέρει.

Ο Δικέφαλος του Βορρά δεν μπήκε καλά στο ματς και από νωρίς οι παίχτες της Γάνδης άρχισαν να δημιουργούν ευκαιρίες ενώ δεν είναι υπερβολή να πούμε πως έκλεισαν πραγματικά τον ΠΑΟΚ στο μισό γήπεδο. Ο Βιεϊρίνια αντιμετώπισε τρομερά προβλήματα με τα ανεβάσματα των Βέλγων από την πλευρά του ενώ δεν πήρε και τις απαραίτητες βοήθειες από τον Μπίσεσβαρ που αγωνιζόταν μπροστά του. Παρόλα αυτά, ήταν δεδομένο πως οι Βέλγοι κάποια στιγμή θα κουράζονταν και σε συνδυασμό με την είδοσο του Σίντκλει ως αριστερό εξτρέμ το παιχνίδι άλλαξε. Ο ΠΑΟΚ ανέβασε σιγά σιγά τις γραμμές του από το 60′ και μετά, έφτασε να αγωνίζεται με 4(!) μπακ στον αγωνιστικό χώρο, βρήκε το δεύτερο γκολ και κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα με μεγάλη ευκολία ως το φινάλε.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα του ΠΑΟΚ. Από τον πρώτο ως τον τελευταίο. Ο Πασχαλάκης ήταν σταθερός τις περισσότερες φορές, ο Ίνγκασον με τον Κρέσπο και στην συνέχεια τον Μιχάι ανταποκρίθηκαν σωστά στα πολλά γεμίσματα των Βέλγων ενώ και ο Λύρατζης ήταν εξαιρετικά ώριμος στο παιχνίδι του. Από εκεί και πέρα Αουγκούστο και Τσιγγάρας δεν σταμάτησαν να τρέχουν, ο Μουργκ βοήθησε ιδιαίτερα στο τακτικό κομμάτι και μέσα σε όλα αυτά υπήρχε ο Άκπομ ο οποίος με τα πολλά φάουλ που κέρδισε στην μεσαία γραμμή έδινε ανάσες στον ΠΑΟΚ να αντέξει την πίεση που αντιμετώπιζε. Ειδική αναφορά αξίζει στον αρχηγό του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος παρά τον σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι, έμεινε στον αγωνιστικό χώρο, συνέχισε την προσπάθεια μαζί με τους συμπαίκτες του και κατάφερε να διακριθεί με την ασίστ στο γκολ του Αουγκούστο.

Σε μία βραδιά όπου ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε χωρίς τους βασικούς Κούρτιτς και Ζίβκοβιτς, κατάφερε να πάρει μία τεράστια πρόκριση και να υπενθυμίσει σε όλους πως η ομάδα έχει νοοτροπία νικητή και παίζει πάντα για να νικάει. Και αυτό το οφείλει στον προπονητή του. Ο Λουτσέσκου αναγνώρισε τα λάθη που έκανε στην αρχή της σεζόν, προώθησε στην πρώτη ομάδα τους Τσιγγάρα και Λύρατζη και επέκτεινε το ροτέισον της ομάδας. Όλα αυτά ποντάροντας πάντα στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών και στις υγιείς σχέσεις που πρέπει να υπάρχουν στα αποδυτήρια.

Ο ΠΑΟΚ έχει να λύσει ακόμα πολλά θέματα, σίγουρα υπάρχουν θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση ενώ και οι υπάρχοντες ποδοσφαιριστές μπορούν να βελτιωθούν ακόμα πιο πολύ. Μία χρονιά όμως που έμοιαζε χαμένη τον Νοέμβριο, κατάφερε τελικά παρά την απώλεια του πρωταθλήματος να είναι επιτυχημένη λόγω της Ευρώπης και η αλήθεια είναι πως δεν έχει τελειώσει ακόμη. Ο Δικέφαλος πάει στα προημιτελικά του Europa Conference League χωρίς άγχος ώστε να συνεχίσει το φετινό του ευρωπαϊκό ταξίδι ενώ υπάρχει και ο ημιτελικός Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Η ομάδα με το πάθος που βγάζει δείχνει πως μπορεί να τα ανταπεξέλθει και στους δύο στόχους που έχει θέσει και όλος ο φίλαθλος κόσμος του ΠΑΟΚ ελπίζει για περαιτέρω επιτυχίες την φετινή σεζόν.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ