Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

4άδα που θα πληρώσει

Καλησπέρα σας,το τελευταίο μας δελτίο την Τρίτη που μας πέρασε χάθηκε πάλι για πολύ λίγο.Η Φόρεστ Γκριν ήταν από το 10′ 1-0 και τελικά δε σκόραρε άλλο γκολ,ισοφαρίστηκε και έληξε 1-1 και έτσι κάναμε πάλι το 2/3.Πάμε σήμερα με μια δυνατή 4άδα:

211. ΣΑΛΚΕ-ΑΝΝΟΒΕΡΟ over 1.5 γηπεδούχου (1.58)
Ξέσπασε τη προηγούμενη βδομάδα η Σάλκε και πάλι δεν υπάρχουν περιθώρια απώλειας.Σκοράρει πολύ στα εντός της και σε συνδυασμό με την αστάθεια των φιλοξενούμενων θα πάω στα γκόλ των μπλε.

351.ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ-ΧΑΤΑΙΣΠΟΡ over 1.5 γηπεδούχου (1.65)
Πολλά γκολ στα παιχνίδια τους,δυνατές επιθέσεις και πολύ ασταθείς άμυνες.Θα πάω με την ομάδα που πιστεύω πως έχει ποιοτικότερο ρόστερ.

363. ΙΝΤΕΡ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 1 με over 1.5 (1.75)
Η Ίντερ αν θέλει να παραμείνει στο κυνήγι του πρωταθλήματος το σημερινό ματς θα πρέπει να το πάρει.Έχει τη καλύτερη έδρα εως τώρα και καλείτε να το αποδείξει κόντρα στη Φιορεντίνα η οποία εκτός έδρας ειναι ασταθείς.

393. ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ-ΖΥΡΙΧΗ over 1.5 γηπεδούχου (1.55)
Τελευταία ευκαιρία δίνω στους γηπεδούχους οι οποίοι πρέπει να κερδίσουν αν θέλουν να παραμείνουν κοντά στη Ζυρίχη η οποία είναι ήδη 14 πόντους μπροστά.Το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο και η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.Η παράδοση επίσης ειναι με τη Γιούνγκ Μπόϊς και σήμερα θα πάω με τα γκολ της.

Καλή επιτυχία σε όλους!!

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ