Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ομάδες με ψυχή στο θεσσαλικό ντέρμπι!

Αναγέννηση Καρδίτσας – ΑΕΛ 2-3

Τρομερό ματς με δυνατές συγκινήσεις διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο της Καρδίτσας, με την ΑΕΛ να παίρνει το τρίποντο κυριολεκτικά στην τελευταία φάση του αγώνα! Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν ψυχωμένα και πρόσφεραν πλούσιο θέαμα στους φιλάθλους!

Η ΑΕΛ προηγήθηκε πολύ γρήγορα με δύο γκολ, καθώς κατάφερε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τα σοβαρά λάθη των γηπεδούχων! Αρχικά στο 6ο λεπτό ο Μαυριάς με κάθετη πάσα βρήκε τον Όγκμποε κι εκείνος με πλασέ στην κίνηση άνοιξε το σκορ για τους «βυσσινί»! Εν συνεχεία το δεύτερο τέρμα ήρθε στο 21ο λεπτό όταν και πάλι ο Μαυριάς με ασίστ σέρβιρε στον Νικολιά για το 0-2! Τεράστια ευκαιρία για την ΑΕΛ στο 37’ όταν κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Κολομπίνο έστειλε την μπάλα στο δοκάρι!! Σημειωτέον στη φάση αυτή αποβλήθηκε ο Λαρρέα της Καρδίτσας για την συγκεκριμένη παράβαση.

Στο δεύτερο ημίχρονο αν και με παίκτη λιγότερο η ΑΣΑ ξεκίνησε αντεπίθεση διαρκείας και στα τελευταία 15 λεπτά μπόρεσε να ισοφαρίσει! Στο 73’ ο Πλέγας με δυνατό σουτ μέσα απ’την περιοχή μείωσε σε 1-2, ενώ στο 88’ ο Μπαντιμπαγκά με κεφαλιά έγραψε το 2-2! Η ΑΕΛ όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη στην αναμέτρηση! Έτσι στο τελευταίο σουτ που έγινε στο 95ο λεπτό ο Γλυνός σκόραρε, «τέζαρε» την ΑΣΑ και έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα της Λάρισας!!

Αναγέννηση Καρδίτσας : Γκέκας, Καρανίκας (39′ Κουτρομάνος), Γκόλιας (81′ Πολίτης), Λαρρέα, Σταμόπουλος, Δημούτσος (39′ Γκίνη), Λαγός, Πλέγας, Μπενγκόα (59′ Μπαντιμπαγκά), Μπραμπίγια (81′ Μπιανκόνι), Αθανασιάδης

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Θ.Παπαγεωργίου, Αμπούντ Ομάρ, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Κολομπίνο, Γαρουφαλιάς, Κ.Παπαγεωργίου (81′ Μιλτιάδης), Όγκμποε, Νικολιάς (53′ Γλυνός), Μαυριάς (90′ Τσουμάνης)

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ