Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ξεκίνησε φουριόζος!

ΝΠΣ Βόλος – Αστέρας Τρίπολης 0-2

Δυναμικά μπήκε στη διαδικασία των play-out η ομάδα της Τρίπολης, η οποία επικράτησε εύκολα του Βόλου μέσα στο Πανθεσσαλικό στάδιο!

Από το πρώτο ημίχρονο ο Αστέρας έδειξε τις διαθέσεις του κυριαρχώντας στον αγωνιστικό χώρο! Στο 15′ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Σίτο με προβολή νίκησε τον Κλέιμαν και έβαλε μπροστά στο σκορ τους Αρκάδες! Δέκα λεπτά αργότερα ο Κρεσπί με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ βρήκε δίχτυα γράφοντας το 0-2 για τους φιλοξενούμενους!

Στο δεύτερο ημίχρονο ξανά ο Αστέρας έφτασε κοντά στην επίτευξη κι άλλου τέρματος όταν στο 60’ το σουτ που εξαπέλυσε ο Σίτο βρήκε το δοκάρι του Βόλου! Οι γηπεδούχοι που δεν έκαναν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους στο σημερινό παιχνίδι, έχασαν την σπουδαιότερη ευκαιρία τους για πετύχουν γκολ με τον Φαν Βέερτ στο 64ο λεπτό όταν σε τετ-α-τετ με τον Παπαδόπουλο έστειλε την μπάλα άουτ!

ΝΠΣ Βόλος: Κλέιμαν, Άλχο, Ρίνερ, Γκιουλέν, Φεράρι, Σοάρες (73’ Μπαρτόλο), Φερνάντες, Μπαριέντος (88′ Ροσέρο), Ορόζ (46’ Νίνης), Κορέα (46’ Ρεγκατέν), Φαν Βέερτ.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Αντζουλάς, Ατιένθα, Τασουλής (91′ Παπαδόπουλος), Καρμόνα (67’ Γκαρσία), Σανταφέ (67’ Κανελλόπουλος), Βαλιέντε, Σίτο, Ριέρα (91′ Μιχόπουλος), Κρεσπί (83’ Σόνι), Μπενίτο.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ