Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Μπαίνει μπροστά ο John Terry!

Την ώρα που η αβεβαιότητα για το μέλλον της πρωταθλήτριας Ευρώπης Chelsea παραμένει, ο εμβληματικός αρχηγός της από την προ-προηγούμενη δεκαετία μέχρι τα μέσα της προηγούμενης John Terry αναλαμβάνει να δώσει κάποια προοπτική. Ο Άγγλος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής συστρατεύεται με την κοινοπραξία The True Blues Concortium, η οποία αφορά οπαδούς της Chelsea και σκοπεύει στην αγορά του 10% των μετοχών της ομάδας και θα ανήκουν στους οπαδούς.

Σύμφωνα με τον ίδιο, θέλει να σώσει την «ιστορία και την κληρονομιά» της ομάδας και για αυτό υποστηρίζει το σχέδιο για είσπραξη κεφαλαίων για την αφορά του συγκεκριμένου μεριδίου.

«Θέλω να δω την ιστορία και την κληρονομιά του συλλόγου να προστατεύονται καθώς περνάμε σε μια νέα εποχή με ομοϊδεάτες ανθρώπους που έχουν το ίδιο μακροπρόθεσμο όραμα να χτίσουν τον καλύτερο ποδοσφαιρικό σύλλογο στον κόσμο και καταλαβαίνουν πόσο σημαντικό είναι το DNA μας. συνάντησα και άκουσα τι είναι το True Blues Consortium, ξέρω ότι καταλαβαίνουν. Είναι μια ομάδα ισόβιων οπαδών της Chelsea και κατόχων εισιτηρίων διαρκείας που έχουν δημιουργήσει μια ιδέα που θα συμπληρώνει και θα βοηθά οποιονδήποτε προτιμώμενο πλειοδότη να διευθύνει τον σύλλογο, ενώ προσθέτει τη σύνδεση των οπαδών και την αλληλεπίδραση με το διοικητικό συμβούλιο. Αυτή η καινοτόμος δομή έχει σχεδιαστεί για να περιλαμβάνει όλους τους οπαδούς της Chelsea και να προστατεύει τον σύλλογό μας. Είμαι ευγνώμων για τον χρόνο και την υποστήριξη των Chelsea Pitch Owners and Chelsea Supporters Trust σε αυτό και ελπίζουμε ότι θα είμαστε ευπρόσδεκτοι επενδυτές στο νέο του συλλόγου δομή».

Οι οπαδοί των «μπλε» θα μπορούν να εγγραφούν στο εγχείρημα με 100 λίρες, ενώ το True Blues Concortium στοχεύει στη συνεργασία με τους επόμενους ιδιοκτήτες για την αγορά μεριδίου στο σύλλογο από τους οπαδούς. Η κοινοπραξία έχει έρθει ήδη σε επαφή και με την επιβλέπουσα τις διαδικασίες πώλησης τράπεζα και έχει γνωστοποιήσει τα σχέδιά της.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ