Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Αλλάζει έδρα ο τελικός του Conference League

Ως γνωστόν, ο τελικός της νεοσύστατης διοργάνωσης της UEFA πρόκειται να διεξαχθεί στην Αλβανία. Συγκεκριμένα, τα Τίρανα θα φιλοξενήσουν τις δύο φετινές φιναλίστ αφού κατάφεραν να υπερκεράσουν την υποψηφιότητα της Αθήνας προ μηνών. 

Ωστόσο, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και τα πάντα πλέον είναι ανοιχτά. Ακόμα και για αλλαγή της έδρας του τελικού. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα της γειτονικής χώρας, η UEFA αναμένεται να τιμωρήσει την Αλβανία αφερώντας της το δικαίωμα να διοργανώσει το παιχνίδι στη χώρα της. Το παραπάνω προκύπτει από την υπόθεση πολιτικών παρεμβάσεων στο αυτοδιοίκητο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας.

Σε αυτό το σημείο μπαίνει στην συζήτηση η Ελλάδα. Η χώρα μας ήταν το φαβορί για να φιλοξενήσει το μεγάλο γεγονός. Παρόλα αυτά, οι εγχώριες διαμάχες της Ομοσπονδίας με τους φορείς έφεραν αβεβαιότητα και τον τελικό στον αμέσως επόμενο υποψήφιο. Συνεπώς, με την κατάσταση να είναι τόσο ρευστή, μοίαζει πολύ πιθανό, η Αθήνα να αναλάβει έστω και με καθυστέρηση τη διοργάνωση του μεγάλου αγώνα.

Ο ‘Ενο Σκάρτσο, ο δημοσιογράφος που ανέδειξε το θέμα, αναφέρει : «Η UEFA θα έρθει με μια αυστηρή τιμωρία, πολύ αυστηρή. Με βάση τις πληροφορίες που έχω, ο τελικός αρχικά θα αφαιρεθεί και θα μεταφερθεί στην Αθήνα. Είναι σχεδόν 90% σίγουρο. Μετά θα έρθει η επόμενη τιμωρία για την Αλβανία».

Επομένως, μένει να δούμε αν θα πραγματοποιηθεί και άλλη αλλαγή έδρας σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης φέτος. Θυμίζουμε πως έχει ήδη αλλάξει έδρα ο τελικός του Champions League λόγω των συμβάντων στην Ουκρανία. Έχει μεταφερθεί στο Παρίσι από την Αγία Πετρούπολη, που ήταν αρχικά προγραμματισμένο να διεξαχθεί. Οι εξελίξεις αυξάνουν ακόμα περισσότερο το κίνητρο του ΠΑΟΚ, ο οποίος συνεχίζει στη διοργάνωση και θα ήθελε να φτάσει μέχρι το τέλος της.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ