Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τσέλιος: «Είμαι ανοιχτός στο να ανανεώσω με τον ΟΦΗ»

Ο ΟΦΗ εξασφάλισε επίσημα τη σωτηρία του σήμερα (22/3) στο πρωτάθλημα της volley league καθώς έκανε το 4-0 στους αγώνες με τον Φίλιππο Βέροιας ενόψει των play out.

Οι «ασπρόμαυροι» νίκησαν και στα τέσσερα παιχνίδια την ομάδα της Βέροιας έχοντας την κυριαρχία σε όλα τα σετ και θα αγωνίζονται και του χρόνου στην Α1. Μετά το τέλος της τελευταίας αναμέτρησης με τον Φίλιππο Βέροιας που πραγματοποιήθηκε σήμερα (22/3) στο κλειστό γυμναστήριο «Λίντο», ο 24χρόνος κεντρικός του ΟΦΗ Παρασκευάς Τσέλιος μίλησε στη Μάνια Ζαχαριουδάκη, για το μέλλον του στον ΟΦΗ καθώς και για άλλα, που θα διαβάσετε παρακάτω.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσέλιου:

Mε αφορμή τη σωτηρία του ΟΦΗ πώς βλέπεις το μέλλον σου, θα ήθελες να συνεχίσεις στην ομάδα;

«Ακόμα δεν έχουμε μιλήσει, δεν έχει γίνει κάποια πρόταση. Θα ήθελα όμως να βρίσκομαι και του χρόνου στο ρόστερ της ομάδας».

Ποιοι πιστεύεις ότι  θα είναι οι στόχοι του ΟΦΗ τη νέα χρονιά; Βάση της εφετινής του πορείας και εκεί που έφτασε.

« Πιστεύω ότι ο ΟΦΗ του χρόνου σίγουρα θα κάνει κάτι καλύτερο και φέτος ξεκινήσαμε για το κάτι παραπάνω, αλλά δυστυχώς είχαμε κάποιες ατυχίες με τους τραυματισμούς. Ο κύριος στόχος τώρα ήταν να σωθεί η ομάδα και θεωρώ ότι και του χρόνου θα γίνει κάτι αντάξιο και η χρονιά θα πάει σίγουρα καλύτερα».

Κατά τη γνώμη σου ποια ομάδα είναι το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος;

« Πιστεύω ότι το μεγάλο φαβορί είναι ο Παναθηναϊκός. Είναι μία πολύ μάχιμη ομάδα και προσπαθούν για κάθε πόντο, διαθέτουν ένα πολύ καλό ρόστερ το οποίο έχει χτιστεί με τα χρόνια και όλοι οι παίκτες είναι μαζί για αρκετό καιρό».

Ποια είναι η άποψη σου για τις 10 ομάδες που θα υπάρξουν του χρόνου στο πρωτάθλημα;

«Του χρόνου θα είναι σίγουρα δυσκολότερο και πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα διότι θα υπάρχουν περισσότερες ομάδες. Θα είναι καλύτερο, γιατί θα υπάρχουν και πιο πολλά παιχνίδια και έτσι θα μεγαλώνει και ο ανταγωνισμός».

 

 

ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
Σπουδές: 1ο ΙΕΚ Ηρακλείου προϋπηρεσία: post game, tharkis sport, prismasport, sportsnews 24/7, ert open 106,7

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ