Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Τσίμπησε» βαθμό!

ΠΑΟΚ Β’ – Πιερικός 1-1

Σημαντικό εκτός έδρας βαθμό απέσπασε η ομάδα του Πιερικού κόντρα στους νεαρούς του «δικεφάλου». Η ομάδα της Κατερίνης παλεύει για τη σωτηρία της στη SL2, ενώ η ομάδα της Θεσσαλονίκης σταθεροποιήθηκε στη μέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Πιερικός αιφνιδίασε τους γηπεδούχους παίρνοντας το προβάδισμα μόλις στο 2’ με σκόρερ τον Παπαδόπουλο! Άμεση ήταν η ισοφάριση για τον «δικέφαλο» όταν ο Κούτσιας σέρβιρε στον Τζίμα που με σουτ έκανε το 1-1! Στο 41’ ο Κουλιεράκης επιχείρησε την ωραία κεφαλιά ωστόσο ο Τζήμας απέκρουσε!

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του ΠΑΟΚ έχασε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει με πρωταγωνιστές τους Τσαούση και Γαϊτανίδη! Ο δεύτερος μάλιστα είχε την κλασική φάση σημαδεύοντας το δοκάρι του Τζήμα στο 84ο λεπτό του αγώνα! Εν τέλει ο Πιερικός κατόρθωσε έστω με «νύχια και με δόντια» να διατηρήσει τον υπερπολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας.

ΠΑΟΚ Β’: Μπουργάνης, Αποστολόπουλος, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Τσαούσης (82′ Καλουτσικίδης), Γιαξής, Σοάρες, Τσοπούρογλου, Κούτσιας, Τζίμας (65′ Γαΐτανίδης), Πανίδης (65′ Κουλούρης).

Πιερικός: Τζήμας, Κριμιτσάς (61′ Ζούρκος), Γιαλαμίδης, Κουκόλης, Τοπαλίδης, Παντελιάδης, Ίτσιος (80′ Καρανάτσιος), Παπαδόπουλος, Ντίνας (61′ Φωκαΐδης), Χαρτσιάς, Μπουόλι.

 

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ