Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

108 χρόνια Άρης

Τον εορτασμό των 108 χρόνων από την ίδρυση του γιόρτασε την παραμονή της 25ης Μαρτίου ο Άρης Θεσσαλονίκης, σε μια εκδήλωση που έλαβε χώρα στο «Nick Galis Hall» το απόγευμα της Πέμπτης, η οποία ήταν αφιερωμένη στον 19χρονο Άλκη Καμπανό για τον τόσο άδικο χαμό του περίπου δύο μήνες πριν.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν δεκάδες αθλητές του Άρη, μικροί και μεγάλοι από όλα τα αθλήματα που συμμετείχαν και συμμετέχουν στον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια, ενώ παράλληλα τιμήθηκαν οι άνθρωποι που πρόσφεραν τα μέγιστα στην ομάδα της καρδιάς τους ώστε να μεγαλώσει και να γίνει ξακουστή σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο. Επίσης, βραβεύτηκαν τα τμήματα: Άρσης Βαρών, Κολύμβησης, Ξιφασκίας, Πάλης, Πυγμαχίας, Στίβου, Σκάκι και Τζούντο, καθώς και οι αθλητές τους για τις τεράστιες διακρίσεις που έφεραν και συνεχίζουν να φέρνουν στον σύλλογο.

Στην αυλαία της εκδήλωσης για τα 108 χρόνια του Άρη, ο πρόεδρος του Α.Σ., Λευτέρης Αρβανίτης, δήλωσε ότι αποσύρεται η φανέλα με το νούμερο 19 από τα τμήματα του Ερασιτέχνη και την ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Μία κίνηση η οποία αποτελεί έναν ελάχιστο φόρο τιμής στον Άλκη Καμπανό, ο οποίος δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου σε ηλικία 19 ετών.

ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ