Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ντεμπούτο με το δεξί για τον Πογέτ στην Εθνική

Ντεμπούτο με νίκη έκανε ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας Γκουστάβο Πογέτ στο φιλικό που έδωσαν με την Ρουμανία δίνοντας ελπίδες στους Έλληνες για κάτι καλό ο Ουρουγουανός τεχνικός.

Με 0-1 κατάφερε και ξέφυγε η Εθνική Ελλάδας στον φιλικό με την Ρουμανία κάνοντας μια καλή εμφάνιση και τον Πογέτ να δείχνει θετικά σημάδια στον πάγκο της Γαλανόλευκης ομάδας.

Η Ελλάδα είχε την πρώτη καλή στιγμή με τον Λημνιό να κάνει παράλληλη μπαλιά από τα δεξιά με τον Γιακουμάκη στο πρώτο δοκάρι να κάνει την προβολή αλλά έστειλε η μπάλα πήγε άουτ στο 7′. Η Ρουμανία βγήκε μπροστά στο 14′ μετά από λάθος των παικτών της Ελλάδας να βρίσκει αποδεκτή τον παίκτη του ΠΑΟΚ Μίτριτσα όπου βγήκε τετ τα τετ αλλά στην τελική προσπάθεια ήταν άστοχος.

Το πρώτο εικοσάλεπτο τελείωσε με τις δύο ομάδες να ήταν ανοιχτές, να είχαν ευκαιρίες αλλά καμία δεν κατάφερε να σπάσει το ρόδι.

Στο 27′ η ομάδα του Πογέτ άρχισε να ανεβαίνει με αντεπίθεση άλλα ο Ρότα αστοχεί.

Η Ελλάδα βρήκε γκολ με τον Γιακουμάκη, αλλά οι διαιτητές είχαν αντίθετη άποψη στο 35′.

Τελικά η ομάδα μας κατάφερε και βρήκε το πολυπόθητο γκολ με τον Μπουχαλάκη στο 39′ μετά την σέντρα του το 6αρι του Ολυμπιακού ήρθε από πίσω και με κεφάλια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το σκορ του ημιχρόνου αλλά όπως αποδείχθηκε και το τελικό αποτέλεσμα 0-1.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πεσμένος ο ρυθμός με τους Ρουμάνους να προσπαθήσαν να κάνουν επιθέσεις για το γκολ της ισοφάρισης αλλά οι Έλληνες έδειξαν καλά αντανακλαστικά και κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν.

Ο Γκουστάβο Πογέτ ξεκίνησε λοιπόν με νίκη έστω και άτυπη με μια καλή εμφάνιση περιμένοντας να κάνει ο τεχνικός της Ελλάδας αυτό που δεν κατάφεραν οι προηγούμενοι.

Ενδεκάδες:

Ρουμανία: Νίτσα, Ράτσιου, Κίρικες, Ρους (88′ Ντραγκουσίν), Καμόρα (75′ Τόσκα), Μαρίν, Μπορντεάνου (75′ Μιχάιλα), Μιτρίτσα (62′ Ποπέσκου), Τσικαλντάου, Μαξίμ (62′ Ιβάν), Πούσκας (62′ Τανάς).

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Ρότα, Σιώπης, Μπουχαλάκης (57′ Δουβίκας), Μάνταλος (82′ Χατζηγιοβάνης), Πέλκας (82′ Αλεξανδρόπουλος), Λημνιός (58′ Μπακασέτας), Γιακουμάκης (72′ Παυλίδης).

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ