Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης 15-7: Εύκολη νίκη πριν την Μπαρτσελονέτα

Στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα επέστρεψε η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού.

Μετά την εντός έδρας ισοπαλία (12-12) με τον ΝΟ Βουλιαγμένης, για την 4η αγωνιστικής της Β’ φάσης της Α1, οι νταμπλούχοι Ελλάδας επικράτησαν με 15-7 του Απόλλωνα Σμύρνης στο Παπαστράτειο, για την 5η «στροφή», σε ένα ματς που αγωνίστηκαν χωρίς τους Γενηδουνιά, Δερβίση και Γραμματικό, ενώ όλη την εβδομάδα, η προετοιμασία πραγματοποιήθηκε με προβλήματα, αφού οι Φουντούλης, Χρυσοσπάθης, Γούβης και Κολόμβος ταλαιπωρήθηκαν από ίωση.

Κόντρα στον Απόλλωνα, ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος, κυριάρχησε και έδειξε καλά σημάδια, ενόψει της δύσκολης «μάχης» που ακολουθεί, με την Μπαρτσελονέτα στη Βαρκελώνη.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τους Ισπανούς την Τετάρτη (30/3), για την 11η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Πρώτος σκόρερ στο ματς αναδείχθηκε ο Φιλίποβιτς, με πέντε γκολ.

Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης 15-7

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 3-4, 3-1, 6-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Σύρμας, Γκίλλας 1, Φουντούλης 3, Γούβης, Μπούσλιε 2, Μουρίκης 1, Κολόμβος 1, Χρυσοσπάθης, Φιλίποβιτς 5, Ζερδεβάς, Μαθιόπουλος 2

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Τουρκομένης, Γαρδίκας 1, Μόκκας, Γωνιωτάκης, Κίτσος, Γκουσάροφ 1, Χονδροκούκης, Βίσκοβιτς 1, Γούνας 3, Τσολακούδης, Σολανάκης, Καβουσάνος, Κότσκαρ, Τσιαβαλιάρης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ