Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά

Σε λίγη ώρα διεξάγεται το μεγάλο ντέρμπι της πόλης του Βόλου και είχαμε τις πρώτες δηλώσεις για την αναμέτρηση από τον Θεόδωρο Θεοδώρου και τον Ηλία Καρακώστα, οι οποίοι συνυπήρξαν στην ομάδα της Νίκης για μία 5ετία.

 

Ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Νίκης Βόλου και πρώην Γενικός Αρχηγός της ομάδας κ. Θεοδώρου ευχήθηκε στην ομάδα της Νίκης καλή επιτυχία στο ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό:

«Είναι ευκαιρία σήμερα να αποδειχθεί στο γήπεδο ποια είναι η καλύτερη ομάδα».

 

Ηλίας Καρακώστας, Θεόδωρος Θεοδώρου

Στην δηλώσεις του για το ντέρμπι του Βόλου, ο αμυντικός ογκόλιθος και πρώην Αρχηγός της Νίκης Βόλου, Ηλίας Καρακώστας, είπε τα εξής:

«Πρώτα απ’ όλα εύχομαι να γίνει ένα παιχνίδι αντάξιο της ιστορίας και των 2 ομάδων μέσα σε αθλητικά πλαίσια μιας και είναι και τηλεοπτικό. Να είναι διαφήμιση του ποδοσφαίρου σε όλη την Ελλάδα.

Από αγωνιστικής πλευράς ο Ολυμπιακός έχει τα γνωστά προβλήματα του, τα οποία οφείλει να λύσει γιατί εάν χάσει, θα πρέπει να σκεφτεί την επόμενη μέρα του στις ερασιτεχνικές κατηγορίες και σίγουρα να ανασυνταχθεί. Η Νίκη Βόλου και το DNA του κόσμου θέλει πάση θυσία τη νίκη με οποιοδήποτε κόστος συμπεριφοράς του συμπολίτη. Όμως τα παιχνίδια αυτά τα κερδίζουν οι παίχτες που έχουν το ψυχικό σθένος και μπορούν να παρασύρουν τους συμπαίκτες τους με πάθος για τη νίκη. Άρα δεν παίζει κανένα ρόλο σήμερα ούτε η βαθμολογία, ούτε οι απουσίες του συμπολίτη σε έμψυχο δυναμικό και η ομάδα που θα έχει κ καλό κοουτσάρισμα, καθοδήγηση, ψυχή, καρδιά, θέληση, πάθος και συγκέντρωση στο τακτικό προσανατολισμό θα πάρει το ματς.

Την απάντηση θα δώσουν οι παίκτες της Νίκης Βόλου σήμερα και πιστεύω να είμαστε εμείς θριαμβευτές. Θα περιμένουμε να τους υποδεχτούμε στην ιστορική κλούβα της Νέας Ιωνίας. Καλή επιτυχία λοιπόν στην ομάδα μας από όλους τους παλαίμαχους και ο κόσμος να ευχαριστηθεί το σπουδαιότερο ντέρμπι του νόμου».
Ηλίας Καρακώστας, Ζήσης Λαγός, Θεόδωρος Θεοδώρου, Στέφανος Χαραλαμπίδης. Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και παράγοντες της Νίκης Βόλου.
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ