Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δυνατή τριάδα για ταμείο

Επιστροφή για τα εθνικά πρωταθλήματα αυτό το Σαββατοκύριακο με ματς από Ισπανία και Ιταλία που προσφέρουν καλές στοιχηματικές επιλογές.

Λάτσιο-Σασσουόλο: Πρόκειται για δύο ομάδες που προσφέρουν θέαμα και επιθετικό ποδόσφαιρο και σίγουρα θα έχει γκολ. Η Λάτσιο θέλει να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα μετά από την βαριά ήττα από την Ρόμα ενώ η Σασσουόλο ακόμα και χωρίς τον Μπεράρντι σήμερα λογικά θα βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και ίσως πάρει και κάτι από το ματς. Κρατάω GG και Over2.5 στο τίμιο 1.80.

Θέλτα-Ρεάλ Μαδρίτης: Δυνατό ματς στην Γαλικία με την Ρεάλ να θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την συντριβή από την Μπάρτσα και να διατηρήσει απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες της. Οι “Μαδριλένοι” θα έχουν τις επιστροφές των Μεντί και Μπενζεμά και έχουν τον πρώτο λόγο για την νίκη σήμερα. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Βίγο είναι ιδιαίτερη και κοντράρει συχνά τους “μεγάλους”. Καταλήγω στο Χ2 και Over2.5 που συναντάται στο 2.50.

Ατλέτικο Μαδρίτης-Αλαβές: Οι “Ροχιμπλάνκος” βρέθηκαν σε πολύ καλό φεγγάρι πριν την διακοπή και θέλουν να συνεχίσουν το σερί καλών αποτελεσμάτων που έχουν. Απόψε θα παραταχθούν χωρίς τους Κόκε και Κορέα κόντρα όμως σε μία ομάδα με αρκετά χαμηλή δυναμικότητα. Προβλέπω κλειστό παιχνίδι με επαγγελματική νίκη της “Ατλέτι” η οποία σίγουρα θα έχει το μυαλό της και στο μεσοβδόμαδο ματς με την Σίτι για το Τσάμπιονς Λιγκ. 1 και Under3.5 λοιπόν στο 1.90.

Λάτσιο-Σασσουόλο: GG και Over2.5 (19:00)

Θέλτα-Ρεάλ Μαδρίτης: Χ2 και Over2.5 (19:30)

Ατλέτικο Μαδρίτης-Αλαβές: 1 και Under3.5 (22:00)

 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ