Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ματς ανατροπής στη Νίκαια με πολλά γκολ!

Ιωνικός – ΝΠΣ Βόλος 2-2

Για την 2η αγωνιστική των play-out της Super League, τόσο ο Ιωνικός όσο και ο Βόλος πρόσφεραν γκολ και θέαμα σε ένα άκρως «χορταστικό» ματς που είχε ανατροπή!

Πολύ δυνατά και με γκολ άρχισαν την αναμέτρηση οι γηπεδούχοι! Μόλις στο 3ο λεπτό ο Μάντζης με καρφωτή κεφαλιά έβαλε μπροστά στο σκορ τον Ιωνικό! Στο 8’ μεγάλη φάση για τον Ιωνικό όταν ο Λένις βρέθηκε φάτσα με το τέρμα, αλλά ο Ρομέρο πρόλαβε να τον ανακόψει! Ο Ουρουγουανός αμυντικός του Βόλου στο 19ο λεπτό είχε έναν σοκαριστικό τραυματισμό καθώς έπεσε αναίσθητος στο χορτάρι ύστερα από σύγκρουση στο κεφάλι με αντίπαλο! Ευτυχώς η επέμβαση των γιατρών ήταν άμεση, με τον παίκτη να συνέρχεται ύστερα από λίγα λεπτά και να οδηγείται στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις!

Το δεύτερο ημίχρονο για τον Ιωνικό ξεκίνησε με τον ίδιο τρόπο και με τον ίδιο σκόρερ! Συγκεκριμένα στο 52’ ο Άοσμαν πάσαρε στον Μάντζη, ο οποίος με δυνατό σουτ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για το 2-0! Η ομάδα του Βόλου δεν το έβαλε κάτω και ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση μέσα σε διάστημα έξι λεπτών! Στο 65’ ο Πάολο Φερνάντες με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή μείωσε σε 2-1 και στο 71’ ο Φαν Βέερτ με πέναλτι ισοφάρισε σε 2-2! (Η παράβαση υποδείχθηκε με τη βοήθεια του VAR για χέρι του Μύγα). Στα εναπομείναντα λεπτά της αναμέτρησης την τεράστια κλασική ευκαιρία για να πάρει το ματς την έχασε ο Βόλος καθώς στο 85’ ο Φαν Βέερτ νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Χουτεσιώτη!

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Βαλεριάνος, Μύγας, Τσιγκρίνσκι, Άοσμαν, Σάντσες, Κάνιας, Ρομαό, Ντάλσιο, Λένις, Μάντζης

ΝΠΣ Βόλος: Κλέιμαν, Γκιουλέν, Άλχο, Φεράρι, Ρομέρο, Πουρίτα, Φερνάντες, Νίνης, Μπαριέντος, Μπαρτόλο, Φαν Βέερτ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ