Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα 3-2: Νίκη-τίτλου με λυτρωτή Λόπες στο 98΄

Μια ακόμα μέτρια εμφάνιση για τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ καθώς με ήρωα τον Ρόνι Λόπες στο 98′ βάζοντας γκολάρα νίκησε με 3-2 τον ΠΑΣ στο Φάληρο σε ένα ματς που έγινε… θρίλερ παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς προηγήθηκε 2-0 λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου.

Ο Ελ Αραμπί στο 6′ και ο Γκάρι Ροντρίγκες ατο 43′ και ένα σχετικά καλό πρώτο μέρος από τους Πειραιώτες και φάνηκε πως θα είχαμε επιτέλους το “ξέσπασμα” που έψαχνε εδώ και κανά δίμηνο η ομάδα αλλά μάταια.

Ο Περέα στο 45+3′ και ο Σνάιντερ στο 80′ ισοφάρισαν και βύθισαν σε προβληματισμό τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του μέχρι το 98′ όταν ο Ρόνι Λόπες χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό στην τελευταία φάση του αγώνα, μετά από ενάμιση μήνα με ισοπαλίες και ήττα από Παναθηναϊκό.

Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα 3-2

Γήπεδο: «Γ. Καραϊσκάκης»

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)

Σκόρερ: 6’ Ελ Αραμπί, 43’ Ροντρίγκες, 90+8’ Λόπες – 45+3’ Περέα, 80’ Σνάιντερ

Κίτρινες: Μπουχαλάκης, Παπασταθόπουλος, Λόπες – Σάλιακας, Πίρσμαν, Στάνκο, Οικονομόπουλος

Οι Συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Ρέαμπτσιουκ, Μπα, Παπασταθόπουλος, Βρουσάι, Καρβάλιο (83΄ Τικίνιο), Μπουχαλάκης (56΄ Μ. Καμαρά), Εμβιλά (83΄ Κούντε), Μασούρας (73΄ Λόπες), Ελ Αραμπί, Ροντρίγκες (83΄ Βαλμπουενά)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Πίρσμαν, Κάργας, Εραμούσπε, Λιάσος (38΄ Σάλιακας), Στάνκο, Καραχάλιος, Σνάιντερ (85΄ Οικονομόπουλος), Γκαρντάβσκι, Ντομίνγκεθ (62΄ Λώλης), Περέα

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ