Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νικηφόρο show στο φινάλε της σεζόν!

ΝΠΣ Βόλος – ΟΦΗ 5-0

Με εντυπωσιακό τρόπο ολοκλήρωσε τη διαδικασία των play-out η ομάδα του Βόλου καθώς συνέτριψε στην τελευταία αγωνιστική τον ΟΦΗ, ο οποίος απογοήτευσε με την εμφάνισή του στο Πανθεσσαλικό στάδιο!
Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι στην αναμέτρηση για πρώτη φορά στην ιστορία της Super League διαιτήτευσε γυναίκα διαιτητής! Συγκεκριμένα η Ελένη Αντωνίου από τον σύνδεσμο της Αχαϊας πήρε το χρίσμα καθώς λίγες μέρες νωρίτερα είχε βραβευθεί ως η καλύτερη διαιτητής της SL2!

Στα του παιχνιδιού ο αρχισκόρερ των γηπεδούχων και κορυφαίος της Super League, Τόμας Φαν Βέερτ «πήρε το όπλο του» και σκόραρε δις (12’, 29’) στο πρώτο ημίχρονο, ενώ ο Πάολο Φερνάντες στο 36’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0!!

Στην επανάληψη οι κυανέρυθροι του Βόλου κατάφεραν να πετύχουν ακόμη δύο τέρματα με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά τον Κέβιν Ροσέρο, ο οποίος στο 65’ και στο 81’ ολοκλήρωσε τον θρίαμβο διαμορφώνοντας το τελικό 5-0!!

ΝΠΣ Bόλος: Παπαδόπουλος, Τριανταφύλλου, Γκιουλέν, Φεράρι, Άλχο, Μπαριέντος (55′ Ριένστρα), Μεταξάς, Τσοκάνης (76′ Λογαράς), Ροσέρο, Φερνάντες, Φαν Βέερτ

ΟΦΗ: Μανδάς, Ουές, Διαμαντής (46′ Τσιλιανίδης), Βούρος (37′ Γιαννούλης), Πασαλίδης, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Ντε Γκούζμαν (61′ Στάικος), Μπουζούκης, Τοράλ (60′ Νέιρα), Ντουρμισάι (46′ Φελίπε)

 

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ