Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

GP Αυστρίας – Qualifying: Pole Position για τον Verstappen

Ο Verstappen κατέκτησε την Pole Position και το πλεονέκτημα για τον αυριανό αγώνα Sprint, σε μια φοβερή μάχη με τις δυο Ferrari. Τρεις πιλότοι στο ίδιο δευτερόλεπτο, με την διαφορά από τον δεύτερο να είναι στα 29 χιλιοστά. Διπλή εγκατάλειψη για την Mercedes.

Στο Q1, εκτός συνέχειας έμειναν οι Ricciardo, Stroll, Zhou, Latifi, Vettel, ενώ τεράστια έκπληξη ήταν η πρόκριση του Albon με Williams. Στην κορυφή, η Ferrari βρισκόταν στο 1-2.

Στο Q2, o Leclerc παρέμεινε στην κορυφή, με μικρή διαφορά έναντι του Verstappen. Αποκλείστηκαν από την συνέχεια οι Gasly, Albon, Bottas, Tsunoda και Norris, σε μια κακή μέρα για την McLaren.

Στο Q3, στην πρώτη προσπάθεια, ο Verstappen ήταν οριακά ταχύτερος των δυο Ferrari, όμως στα μισά της διαδικασίας, ο Hamilton χάνει τον έλεγχο του μονοθεσίου του, καταλήγοντας στις μπαριέρες.

Στην επανεκκίνηση της διαδικασίας, ο Russell χάνει και αυτός τον έλεγχο στην τελευταία στροφή, με αποτέλεσμα να καταστρέψει το μονοθέσιο του.

Στην δεύτερη επανεκκίνηση, απέμεναν μόλις 2 λεπτά για την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο Leclerc ήταν ταχύτερος, ενώ ακολούθησε ο Sainz. Ο Verstappen, απάντησε στις δυο Ferrari, κατακτώντας την Pole Position, σε μια φοβερή μάχη.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των κατατακτήριων:

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ