Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Το Ψυχικό δεν κατεβαίνει στην Α΄1 την σεζόν 2022/23

Το Ψυχικό δεν κατάφερε να συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να συμμετάσχει στην Basket League της επόμενης σεζόν με αποτέλεσμα να συμμετάσχει ξανά στην Α΄2 του χρόνου.

Η δεύτερη ομάδα που ανέβηκε φέτος στην Α΄1 μετά την Καρδίτσα ,το Ψυχικό, δεν κατάφερε να καταθέσει φάκελο, κάτι που σημαίνει ότι η σεζόν 2022/23 θα το βρει στην Α΄2 για να ξανακυνηγήσει την άνοδο.

Απο ην αρχή οι άνθρωποι της ομάδας δυσκολεύοντας να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα χρήματα και έγγραφα για την συμμετοχή για πρώτη φορά στην Α΄1 εκεί που ανέβηκε ως δεύτερη μετα την Καρδίτσα. Το σενάριο αυτό δυστυχώς επιβεβαιώθηκε, αφού δεν μπόρεσε να συγκεντρώσει εντός προθεσμίας (11/7) τις εγγυήσεις που ζητούσε ο ΕΣΑΚΕ από τον σύλλογο, με αποτέλεσμα να μην καταθέσει καν φάκελο, αποφασίζοντας να παραμείνει στην Α2.

Δεν αποκλείεται να έχουμε 12 ομάδες αντί για 13 του χρόνου στην Α΄1 καθώς υποβιβάστηκε ο Ηρακλής και η Λάρισα που δεν κατέθεσε φάκελο συμμετοχής μέχρι εχθές . Ο Τρίτωνας και το Μεσολόγγι έχουν τον πρώτο λόγο να ανέβουν κατηγορία εφόσον ο ΕΣΑΚΕ αποφασίσει να δώσει κάποια wild card.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ