Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2023

Ίνγκασον: «Να το παλέψουμε»

Τι δήλωσε ο ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου στη συνέντευξη τύπου, πριν από λίγο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη τύπου:

«Πέρσι είχαμε πολύ καλές στιγμές στην Ευρώπη, γράψαμε ιστορία στο σύλλογο. θέλουμε και φέτος να πάμε όσο γίνεται πιο ψηλά. Πρέπει να πάμε βήμα -βήμα, έχουμε δύσκολο αντίπαλο μπροστά μας, έχουμε και τον επαναληπτικό έτσι να σκεφτούμε, αλλά έχοντας και στο μυαλό να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε».

Για τον νέο ΠΑΟΚ και το νέο του ρόλο ως αρχηγός:

«Είναι ακόμη νωρίς, δουλεύουμε εδώ και τέσσερις εβδομάδες, είμαστε ευχαριστημένοι από την προετοιμασία, Έρχονται ακόμη ποδοσφαιριστές, έχουμε αφίξεις ακόμη, ο ρόλος μας είναι να βοηθήσουμε τα παιδιά να προσαρμοστούν, να μεγαλώσουμε μαζί. Ίσως η ενέργεια να είναι παραπάνω σε ένταση σε σχέση με πέρσι, φαίνεται και από τα φιλικά αυτό. Θα πρέπει κάθε μέρα να δουλεύουμε μαζί, δεν θα παρουσιαστούμε αύριο παίζοντας το πιο φανταστικό ποδόσφαιρο μας, αλλά θα μεγαλώνουμε μέρα με τη μέρα».

Για το τι παιχνίδι περιμένει κόντρα στη Λέφσκι:

«Η αλήθεια είναι ότι στην Ευρώπη τα παιχνίδια δεν είναι εύκολα, πάντα τα εκτός έδρας είναι δύσκολα, έτσι και με τη Λέφσκι, θα είναι δύσκολο, θα έχουν την υποστήριξη των φιλάθλων τους. Δεν πρέπει να πάρουμε τίποτα ως δεδομένο, να μην ξεχνάμε τι έγινε και στην αρχή πέρσι στην Ιρλανδία με εμάς. Θα πρέπει να παλέψουμε, η Λέφσκι στηρίζεται σε δυνατό παιχνίδι και στα φυσικά προσόντα των παικτών της. Είναι μια ομάδα που δεν έχει πολλές αλλαγές σε σχέση με πέρσι, έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα, και άρα έχει βρει ρυθμό».

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΟΥΡΒΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΟΥΡΒΑΣ
Ο Βαγγέλης Δούρβας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Κοζάνης. Σπούδασε στο ΙΕΚ Δέλτα 360°, στον τομέα της Αθλητικής Δημοσιογραφίας και ασχολείται με την γραφή άρθρων, αφιερωμάτων και συνεντεύξεων. Το πάθος του για την Δημοσιογραφία ξεκίνησε από μικρή ηλικία και αποφάσισε πως θα ήθελε να το ακολουθήσει και ως επάγγελμα. Πλέον κάνει αυτό που αγαπάει και κάθε άρθρο, αποτελεί κομμάτι της ψυχής του.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ