Τρίτη, 28 Νοεμβρίου, 2023

Άγιαξ: Απαγόρευσε στους οπαδούς του τα πλακάτ που ζητούν φανέλες

Οι ποδοσφαιρικές εξέδρες είναι γεμάτες από πιτσιρίκια που κρατώντας στα χέρια τους πλακάτ ζητάνε τη φανέλα κάποιου αγαπημένου ποδοσφαιριστή.

Αυτήν την εικόνα, όμως, δεν θα την ξαναδούμε στο γήπεδο του Άγιαξ. Όπως έγινε γνωστό, ο Άγιαξ απαγόρευσε στους οπαδούς του να φέρνουν πλακάτ στην Johan Cruyff Arena ζητώντας από τους παίκτες τις φανέλες τους μετά τους αγώνες.

Οι ιθύνοντες του Άγιαξ μετέφεραν τη συγκεκριμένη οδηγία, τονίζοντας τους ότι παρατήρησαν έναν αυξανόμενο αριθμό χάρτινων πινακίδων στους αγώνες της ομάδας, που κρατούνταν κυρίως από παιδιά.

Όπως μάλιστα αναφέρθηκε, οι ποδοσφαιριστές δεν ήταν δυνατόν να ικανοποιήσουν όλα τα αιτήματα των μικρών οπαδών και όταν αποχωρούσαν για τα αποδυτήρια χωρίς να παραδώσουν μια φανέλα, δέχονταν κριτική, ενώ χαρακτηρίζονταν ως αλαζόνες. Επίσης, από τον Άγιαξ ανέφεραν ότι το χαρτόνι που χρησιμοποιείται στις συγκεκριμένες ταμπέλες, αποτελεί κίνδυνο πυρκαγιάς.

Τα ΜΜΕ στην Ολλανδία επισήμαναν ότι πολλά παιδιά εμποδίστηκαν να φέρουν τέτοιες πινακίδες στον πρόσφατο τελικό του Σούπερ Καπ μεταξύ του Άγιαξ και της Αϊντχόφεν.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΟΥΡΒΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΟΥΡΒΑΣ
Ο Βαγγέλης Δούρβας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Κοζάνης. Σπούδασε στο ΙΕΚ Δέλτα 360°, στον τομέα της Αθλητικής Δημοσιογραφίας και ασχολείται με την γραφή άρθρων, αφιερωμάτων και συνεντεύξεων. Το πάθος του για την Δημοσιογραφία ξεκίνησε από μικρή ηλικία και αποφάσισε πως θα ήθελε να το ακολουθήσει και ως επάγγελμα. Πλέον κάνει αυτό που αγαπάει και κάθε άρθρο, αποτελεί κομμάτι της ψυχής του.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ