Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Έχουν τρέλα μες το μυαλό!

Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στον τελικό του προκριματικού τουρνουά που διεξάγεται στην Κατερίνη για το Champions League γυναικών 2022-2023. Ο “δικέφαλος” επιβλήθηκε με 2-0 της Σουόνσι στα ημιτελικά και περιμένει το νικητή του Φερεντσβάρος – Ρέιντζερς για το παιχνίδι της Κυριακής.

Τα κορίτσια του Λευτέρη Κανάτα, έδειξαν τις προθέσεις τους, μπαίνοντας δυνατά στο παιχνίδι με την Βλασσόπουλος μόλις στο 16ο να ανοίγει το σκορ.

Οι παίκτριες του Κανάτα είχαν το πάνω χέρι και στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς ωστόσο να απειλούν ιδιαίτερα τις Ουαλές που παρέμεναν σε παθητικό ρόλο. Όλα αυτά μέχρι το 70′, όταν η Βαρδαλή με εντυπωσιακή κάθετη μπαλιά βρήκε την Μήτκου η οποία με σέντρα στόχευσε την Βλασσόπουλος που με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Αν καταφέρει να επαναλάβει το θρίαμβο και την Κυριακή, τότε θα προχωρήσει στο 2ο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει έναν από τους υπόλοιπους νικητές των 15 προκριματικών τουρνουά του 1ου γύρου, στο μονοπάτι των πρωταθλητών.

Οι αγώνες θα είναι διπλοί (20-21 Σεπτεμβρίου οι πρώτοι αγώνες, 28-29 οι δεύτεροι, 31 Αυγούστου η κλήρωση) κι αν τα καταφέρει κι εκεί, τότε θα προκριθεί στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

ΠΑΟΚ (Λ. Κανάτας): Χατζηχαριστού, Γκούνη (Πέντερσεν 88′), Δοϊρανλή, Γιαννακά, Μήτκου, Γκορνέλα, Βαρδαλή (78′ Μπασούρη), Χαλατσογιάννη, Καλέση, Ακίντα, Βλασσόπουλος.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ