Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Για το ιδανικό ξεκίνημα με αντίπαλο τη Λαμία!

Η ΑΕΚ φιλοξενείται στη Λαμία (20/08, CosmoteSport1) και έχει ως μοναδικό στόχο να ξεκινήσει με το δεξί απέναντι στην τοπική ομάδα.

Είναι γεγονός! Το πρωτάθλημα της Super League 1 ξεκίνησε και η φετινή είναι μια ιστορική σεζόν για την ΑΕΚ, αφού επιστρέφει στην Νέα Φιλαδέλφεια! Όμως το μυαλό των παικτών του Αλμέιδα δεν είναι επικεντρωμένο στο νέο γήπεδο, αλλά στο να φύγουν με το τρίποντο από τη Λαμία και να κάνουν την κατάλληλη αρχή για να επιστρέψουν ξανά στην κορυφή.

Η Ένωση των πολλών αλλαγών, με νέα πρόσωπα και νέα πια νοοτροπία θέλει να δείξει πως άφησε στο παρελθόν όλα τα προβλήματα που είχε και με αποφασιστικότητα να κάνει ένα δυναμικό ξεκίνημα στην χρονιά.

Ο Αργεντινός τεχνικός δεν υπολογίζει τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς λόγω μιας ίωσης που τον ταλαιπώρησε και νιώθει ακόμα αδύναμος, ενώ εκτός αποστολής βρίσκεται και ο Μουκουντί που μόλις πριν λίγες ημέρες υπέγραψε το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ. Δείτε αναλυτικά την 20αδα της αποστολής ΕΔΩ.

Στην άλλη πλευρά τώρα, η Λαμία αντιμετωπίζει τους “κιτρινόμαυρους” αποδεκατισμένη, μιας και “χτυπήθηκε” από τον κορωνοϊό και θα έχει έξι απουσίες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στα μπαράζ του υποβιβασμού και κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Βέροιας, μένοντας έτσι στην κατηγορία. Ο φετινός στόχος σίγουρα δεν είναι ο ίδιος με τον περσινό και οι “κυανόλευκοι” θέλουν να κερδίσουν με άνεση την παραμονή τους στην κατηγορία!

Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης, ο Ιταλός προπονητής ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία έχει ελλείψεις λόγω της ατυχίας που είχε η ομάδα με τον κορωνοϊό.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία:

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας, την Παρασκευή 19/08 για τον αγώνα του Σαββάτου 20/08 στις 21:30, στο ΔΑΚ Λαμίας “Αθ. Διάκος” με αντίπαλο την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2022-2023

Ο Gianluca Festa συμπεριέλαβε στην αποστολή τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

1. Γκαραβέλης Αθανάσιος
21. Τρόπουλος Νικόλαος

2. Προβυδάκης Κωνσταντίνος
3. Σαραμαντάς Γεώργιος
5. Τζανετόπουλος Άνταμ
17. Ivan Goranov
26. Benitez Oliver
33. Κορνέζος Γεώργιος

7. Nunez Cristopher
14. Slivka Vykintas
15. David Simon
20. Μπάμπης Πάρης
23. Τσιλούλης Σωτήρης
25. Βασιλακάκης Θεόδωρος
32. Τρούμπουλος Βασίλειος
34. Μαργαρίτης Αθανάσιος
88. Αναγνωστόπουλος Παναγιώτης

9. Μανούσος Γεώργιος
10. De Vincenti Tomas
45. Τσούκαλος Νικόλαος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ